2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 34984 بازدید | 899 پست

سلام عزیزم. از پوشک گرفتن بچه نیاز به آمادگی داره. شما از یکی دو ماه قبل براش فیلم‌های آموزشی بذار ببینه. من با مشورت روانشناس زمانی که پسرم پوشک داشت بهش آموزش دستشویی رفتن دادم. با برچسب و جایزه تشویقش کن اما اجبار نه. روانشناس پسرم می‌گفت تو مدت آموزش اگر بچه پوشک داشته باشه اشکالی نداره تا زمانی که هشتاد درصد باهات همکاری کنه. اون موقع میتونی دیگه پوشکو کنار بذاری. برعکس این بد هست که بخوایم یهو پوشکو بذاریم کنار و بعد بچه به هر دلیلی همکاری نکنه وسط کار دوباره مجبور به پوشک کردن بشیم.

درون سینه ام دردی است، اگر گویم زبان سوزد/ اگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افرین دقیقا کار درستی رو کردی به منم همه میگفتن زوده شروع نکن حالا ولی پسرم تا عوارض واکسن۱۸ماهگیش ت ...

خواهش میکنم گلم

چقد خوشحالم که خوندی کامنتمو😍

و سر پیپی پسرت همین حرف مامان منو انجام بده 

ینی من دیگه عاجز شده بودم چرا جیششو راحت میره دسشویی ولی اونو نمیگه شلواراشم از اون مچی ها میگرفتم که یوقت نیفته رو فرش بعدشم میبردم دسشویی با فشار آب کل دسشویی کثیف میشدا🤭🤣🤣بعد با یه حرف مامانم بچه یاد گرف

خودم فک میکنم دارم اما شوهرم نمیفهمه از بعد بارداریم به بعد بدتر شدم حس نیاز شدید به دیده شدن و محبت ...

منم مثل خودتم دقیقا میفهمم حالتو  ببین ی چی بگم تو بهترینی بقران من مثل تو بودم همین چیزای ک گفتی رو تجربه کردم فقط بهت بگم اول صبر دوم روحیه است رو با هر چی ک فکر می‌کنی خوبه ببر بالا  بعدم ب این فکر کن ک اگه بچت اوتیسمی بود یا هر بیماری چ میکردی من میفهممت ولی صبوری کردم تشنه محبت بودم اینکه همسرم محبت کنه چ کلامی چ کارهای خونه الان ی ذره اهمیت نداره برام چون رو خودم متمرکز شدم

بچت چند سالشه ؟؟

دکتر غلط کرده

اتفاقا تا بچه خودش آماده نشده نباید اسرار کنی از پوشک بگیری

دختر من زیر دو سال از پوشک گرفته شده تا ۸ سالگی شب ادراری داشت ( من قهر خونه پدرم بودم و دخترم پیش خانواده شوهرم بود اونا از پوشک گرفتنش )

اما پسرم و صبر کردم تا خودش آماده بشه که تقریبا نزدیک ۳ سالش بود از پوشک گرفتم یه بار تو خونه جیش نکرد خیلی راحت بودم

بچه منم سه سالشه 

بزار یچیزی بهت بگم

وقتی میخوای بچتو از پوشک بگیری باید قید وسواس تمیزی خونه رو بزنی ، منم خیلی سعی کردم خونم تمیز بمونه 

آخرش نشد ک نشد

تو میگی از صبح ملافه شستم درو و دیوار تمیز کردم ، من خونه تکونی کامل کرده بودم

الان تو ماه ۶ از پوشک گرفتن هستیم ، تااازه الان داره یاد میگیره 

صبر داشته باش

بخاطر ی جیش چرا انقد عصبی شدی ، خب بچه ست مثل ما آدم بزرگا کثیفی و تمیزی رو که درک نمیکنه

بچه ها باهم متفاوتن یکی دو روزه یاد میگیره یکی چندماه یکی یکسال دوسال ... هنوز دو روزه داری از پوشک میگیری زوده برا عصبی شدن🌸 درست میشه مادر بودن و از پوشک گرفتن همینه 

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

خدا چرا ما زن ها رو از نظر جثه ظریف آفرید ؟؟از نظر عاطفی ضعیف ؟؟ هاااا؟؟؟!!! چرا آخه؟ اینهمه ظرافت ...

واقعا بخدا 😞

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بی خیال بابا حرص نخور تا. ی ماه جا داره تر بزنه ب زندگی من موقعی ک از پوشک گرفتم یک هفته می‌گذشت صبح ...

وای 

باخدا 

چطوری تمیزش کردی؟

والا من ۱۸ماهگی از پوشک گرفتمش موقع دسشویی وحمام رفتن یا کار داشتنی  پوشک میکردم باخیال راحت میرفتم برمیگشتم پوشکشو باز میکرد م یه بازهم خونم کثیف نشد حتی یه بار هم شلوارش کثیف نشد

استارتر عزیز من تجربه از پوشک گرفتن دخترم رو بهت میگم 

اول باید ذهنش رو برای این کار آماده کنی من کلیپ آموزشی از پوشک گرفتن کوکوملون رو ریختم روی گوشیم روزی چند بار براش میذاشتم حتی جای کوکوملون و خانوادش صحبت میکردم اینقدر خوشش میومد دیگه خودش اصرار که برای منم قصری بخر منم عکس چند مدل قصری تو گوشی رو بهش نشون دادم خودش یکی رو انتخاب کرد براش سفارش دادم وقتی سفارشم رسید من سرگرم بقیه خریدام بودم یه لحظه نگاه کردم دیدم خودش نشسته رو قصری و... 

حق داری گلم واقعا اصلا یه لحظه به آدم حس جنون دست میده ازبس میبینه جاهایی که تمیز کرده دوباره کثیف میشه ولی اینکه گلم راجب پوشک گرفتن بچه اینطوری که پوشک نمیگیرن گل من من پسرمو همزمان که از شیر گرفتم از پوشک هم گرفتم اینطوری که پوشک میزدم ولی بهش میگفتم هر وقت جیش داری بگو بریم دستشویی آروم آروم یاد گرفت وقتی دیدم میتونه خودشو کنترل کنه  پوشکو قطع کردم تا چند ماه فقط شبا پوشک میزدم اونم چند بار میبردمش دسشویی میگفتم اگه جیش داری جیش کن اینطوری هم عصاب خودت اروم میمونه هم بچه اون بچه هنوز کوچیکه نمیتونه که خودشو کنترل کنه راجب شوهرت هم کلا فکر اینکه یه مرد بتونه درک کنه یه زن رو بنداز دور مرد هاهیچوقت نمیتونن درک کنن خودتو ناراحت نکن عزیزم پیش میاد