2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 26726 بازدید | 844 پست
خواهش میکنم گلمچقد خوشحالم که خوندی کامنتمو😍و سر پیپی پسرت همین حرف مامان منو انجام بده ینی من دیگه ...

فدات عزیزم دقیقا تمام نوشته هات رو تجربه کردم 

منم همین کارو کردم تا دیدم تمرکز کرده که پی پی کنه سریع بردم دستشویی و با خنده و شعر سعی کردم ترسش بریزه و نترسه از پی پیش که شکر خدا موفقیت امیز بود

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
من الان فقط با این تاپیک و نظرات نشتم به در نگاه میکنم دریچه آه میکشه همین

والا منم مثل تو 

باورم نمیشه حالا

خیلیا هستند میگن بچم از سه سالگی رفت پی پی کرد خودش و شیست اومد که اونم باورم نمیشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بچه تا وقتی که قشنگ یاد نگرفته تقریبا همه جا رو نجس میکنه، یواش یواش و با حوصله باید یاد بدی نه یکی دوروزه

شوهرتم عصبی کردی وحشی شده افتاده به جونت

آروم باش گلم

اسی من تو یه سال سه بار فرش شستم دو سالش بود دلش‌ میخواست بره دستشویی  سه سالش که شد رو فرش جیش می‌کرد بذار بزرگتر بشه چالش‌ های دیگری خواهی داشت که پوشک در مقابلش هیچه 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
والا منم مثل تو باورم نمیشه حالاخیلیا هستند میگن بچم از سه سالگی رفت پی پی کرد خودش و شیست اومد که ا ...

والا من دوتا بچه دارم عروس اخریم هستم یعنی تا دلت بخواد تو فامیل شوهر بچه ریخته 

تمام اینا قفله ینی اونی که دیر اقدام کرد بچش دو سالش بود بعدم تا ۴ سالگی میریم دنبالش تا جیش کرد بشوریم اینا که میگن خودش شست احتمالا براشون چطور شستن مهم نیست 

چقد زندگیت شبیه منه دقیقن عین این اتفاقاتو زندگی کردم و میکنم.دختر منم یکسال بعد اینک دیگ جیششوخودش میکرد تودستشویی و شب ادراریم نداش سه بار رو فرش جیش کرد فقط ارامش خودتو حفظ کنه فرشاتم بده قالیشویی بادخترتم حرف بزن بگو هرکی خونه جیش کنه جایزه نمیخرم بگو حیواناتممیرن بیرون من اونقد گفتم تا دخترم یاد گرفت شورت اموزشی همبپوشون ک اگ ی وقت نتونسخودشو نگه داره بریزه تواون تا یسال بعدم احتمال داره خونه جیش کنه زیاد اعصابتو خراب نکن.ایشالا شوهرای کثیف بدرک واصل شن یکیش شوهر خودم

ببین گلم من مادر دو تا بچه امو هر دوشونو خیییلی راحت از جیش گرفتم اول دخترم که زیر دوسالگی و پسرم که ...

و درادامه حرفات اینکه بچه هام باهم فرق میکنن. یسری زود میگن یسری نه. من خودم بچه بودم زود گفتم ب قول مامانم ازون بچه تمیزا بودم. اما داداشم نگم برات😂

سر پسره خودمم یکماه هرکاری کردم فقط نگاه میکرد منو انگار تودلش میگف چ اسگله این چی میگه‌ . 😄سه ماه بعدش خودش گف مامان پوشک‌نکن‌خودم میرم. 

parasoo1989@
فدات عزیزم دقیقا تمام نوشته هات رو تجربه کردم منم همین کارو کردم تا دیدم تمرکز کرده که پی پی کنه سری ...

آخ یه صحنه یادم اومد پسرم پیپی که میکرد یهو چشمش میخورد از جاش بلند میشد 🤣🤣🤣🤣

بعد من خندم میگرف میگفتم نترس مامان اینا با آب میرن تو لونشون😂الان پنج سالش تموم شده یه آقایی شده واسه خودش خونه رو جارو میکنه😍قبل غذا خوردن بسم الله میگه آخر غذا قربون دستای کوچولوش بشم میگه خدایا شکرت زبونش کامل باز نشده بزبون خودش میگه

گرفتن بچه از پوشک نجس کاری رو هم داره.

ببین من خودم خیلی وسواس دارم. ولی وقتی می‌خوای بچه رو وارد مرحله‌ی جدیدی از زندگیش کنی باید پی همه درد‌سر‌هاش رو به تنت بمالی.

بعدم بچه اول یاد می‌گیره شماره ۱ رو کنترل کنه، تاره بعد چند وقت کنترل کردن ۲ رو یاد می‌گیره. پس وقتی رو خودش جیش کرد نفس عمیق بکش بگو اشکال نداره. من صبورم. قبول دارم کار خیلی سختیه. ولی ان شاءالله که از پیش بر میای

حالا هم هر وقت فهمیدی حال همسرت خوبه، بهش بگو خیلی ناراحت شدی از رفتارش. من اخلاق شوهر شما رو نمی‌دونم، ولی اگه بتونی منطقی باهاش در این باره صحبت کنی، خیلی خوبه. یا اگه نمیشه. وقتی خونه نیست بچه رو تمرین بده. وقتی اومد پوشکش کن، ولی هر نیم ساعت ببرش سرویس.

کار بعدی که می‌تونی بکنی اینه، هنوز پوشکش کن، ولی هر یه ساعت ببرش سرویس و به قول قدیمیا سر پاش کن، یا هر وقت پوشکش باز کردی. بعد یکی دو هفته دیگه پوشکش نکن. از این شورت های مخصوص از پوشک گرفتن پاش کن و تند تند ببرش سرویس. بعد که یاد گرفت، محض احتیاط تا چند وقت شورت اضطراری پاش کن که یه وقت اگه خودش رو نگهداشت جایی نریزه.

بعدش برو با خیال راحت خونه زندگیت رو بشور

حالا هم اگه بازم اگه روش من خوب نیست و دخترت بازم جایی جیش کرد و تکرار شد، به همسرت در کمال آرامش بگو. فدای سرش، اگه می‌فهمید کارش بده، بهش نمی‌گفتن بچه. بچه ست یاد می‌گیره این روزا رو هم فراموش می‌کنه. ولی منو تو که نباید بخاطرش خودمون آزار بدیم. وقتی کامل یاد گرفت، همه جا رو تمیز می‌کنیم.

ای بشکنه اون دستای کثیفش روانی مفسد  لجب شوهر خری داری 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

ببین سه چهار روز اول سخته بعدش خوب میشه دیگه خودزنی نداره همه این دورانو میگذرونن پسر من تا جیش میکرد بلافاصله میگفت در عرض یک روز سه بار فرشمو آب کشیدم ولی دوره ش چندروزه تموم میشه. ۴۰ دقیقه یبارم دیره چون هنوز روی مثانه کنترل ندارن باید ده دقیقه یا یک ربع یبار ببریش تو خواب تا صبح چندبار ببرش. جلو شوعرت نباید اونکارو میکردی البته اونم خیلی بی درکه ولی اشکال نداره بخاطر دخترت قوی باش و گذشت کن. تو همه زندگیا این چالشا هست

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا