2777
2789

فقط لباس خرید برام پالتو شلوار کفش همینارو

دیگه پولش نرسید چیزی بخره وبخاد یلدایی بیاره

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من پارسال ک سال اولم بود رفتیم بیرون همسرم ی ادکلن و دسته گل برام گرفت دست و بالش خالی بود مامانش اینام ک هیچ 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

من خواهرم تازه عروسه، خودش و شوهرش تهران زندگی میکنن(باهم نه مستقل زندگی میکنن کلا) 

الان منه بدبخت باید کلی کار کنم و غذا فانتزی و دسر درست کنم برا خانوم :') 

تازه پیام داده لباس زرشکیت رو من میخوام بپوشم اون شب

خب خودم چی بپوشم، اصلا مگه تازه عروس نیستی نباید لباس جدید بخری؟ :') 

من پارسال ک سال اولم بود رفتیم بیرون همسرم ی ادکلن و دسته گل برام گرفت دست و بالش خالی بود مامانش ای ...

دوست مرا یاد کند حتی با یه چوب کبریت 

همینم کلی ارزش داره عزیزم 

من خواهرم تازه عروسه، خودش و شوهرش تهران زندگی میکنن(باهم نه مستقل زندگی میکنن کلا) الان منه بدبخت ب ...

وای منو خواهریم هم دقیقا همینیم 🤣🤣🤣🤣

خواهرا همینن دیگ باید هوای همو داشته باشیم 

من خواهرم تازه عروسه، خودش و شوهرش تهران زندگی میکنن(باهم نه مستقل زندگی میکنن کلا) الان منه بدبخت ب ...

وای دلت میاد کاش منم یه خواهر داشتم همه کار براش میکردم از خدام بود

امشو میرم محلشان یک شری برپا موکونومممم دیشدیریدیدین دین 😎🕺💃                                     https://abzarek.ir/service-p/msg/2011893