2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 44932 بازدید | 903 پست
ببین گلم من مادر دو تا بچه امو هر دوشونو خیییلی راحت از جیش گرفتم اول دخترم که زیر دوسالگی و پسرم که ...

👌👌👌

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی روزه اول بوده واقن حق داشتی انقد عصبی و خسته بشی ومطمینا نتیجه هم همون روز اول نمیبینی فقط نباید ...

اصلا اصلا به بچم کاری ندارم به خاطر همینه راحته هرکاری میکنه 

مشکل شوهرمه امان از شوهرم انگار تقصیر منه تو خونه جیش کرده 

میگه دیر بردیش 😞

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

گوه خوردم غلط اضافی کردم 😭 قبل بچه دار شدن اینطور نبود بعد بچه دار شدن اینطور شد 😭

خیلی از مردها حالشون و اخلاقشون تابع حس و حال زنشون میشه ‌. درک نمیکنن زن خسته میشه از بچه داری ونوسانات  هورمونی باعث تغییر خلقش میشه  اونا هم بدوووو همون رفتار میکنن . شما مستأصل شدی گله کردی خود زنی کردی . اونم شما رو زده . هیییییچ وقت خود زنی نکن چون این پیام میدی ب شوهرت که من لایق کتک هستم بیا بزن تو هم ... هیچ بچه ای وجود ندارد ک با پوشک مدرسه و دانشگاه رفته  پس نگران نباش دختر شما هم بزودی این دوره طی می‌کنه راحت میشی . ب اعصابت مسلط  باش 

این چه رفتار و زندگیه؟! تپش قلب گرفتم.

اول روی رفتار خودت و استانه تحملت کار کن بعد هم واکنشت نسبت به اتفاقات. 

شوهرت هم کلا امیدی بهش نیست ،شما خودتو از این همه رنج روحی نجات بده و با خودت مهربونتر باش.شوهرتم بهتره ندید بگیری.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
من بقدری راحت بچه هامو از پوشک گرفتم به یه روش خاص باهاشون میرفتم دستشویی خودم جیش میکردم اونا هم یا ...

یعنی میدیدن اونجاتو؟بچه پسر باشه چی؟

عشق یعنی لا فتی الا علی عشق یعنی رهبرم سید علی

خودش چی کاره اس این وسط؟؟

می دونی چیه جامعه در حق اکثر زنا ظلم کرده و می کنه و جالبه خود زنا هم انگار خودشون رو زدن به خواب.

اون روز داشتم یه پیجی رو چک می کردم دیدم گفته بود که از وقتی بچه ها میرن مدرسه کاردستی و فلان و بهمان درست کردن همه چی میاد گردن بعضی از مادرا و دغدغه میشه براشون.

این ظلم در حق بعضی از زنا هست.

اولاً که بچه خودش باید درست کنه حالا اگه نتونست پدر و مادرش با هم کمکش کنن اما تو بعضی خانواده ها برعکسه انگار فقط مادرِ بچه مسئوله.

حالا تو این قضیه ی از پوشک گرفتن بچه هم همینه مگه فقط بچه ی توعه؟؟

مگه شوهرت پدرش نیست در قبالش مسئول نیست؟؟

بگو اونم کمکت کنه اونم مدام حواسش باشه و ببرتش دست شویی.

بار مسئولیت یه طرفه رو از روی دوش خودت بردار.

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

منم پسرمو 18ماهه شروع کرد تو دوسالگی کامل می‌گفت هم‌جیش هم پی پی

درسته هرچه زودتر بهتر 

دکتراهم میگن ۱۸تا۲۴ ماه بهترین زمان هست فقط باید صبرو حوصله داشته باشی 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
اصلا اصلا به بچم کاری ندارم به خاطر همینه راحته هرکاری میکنه مشکل شوهرمه امان از شوهرم انگار تقصیر م ...

بگو عشقم من شاید دستم بند باشه و فرصت نکنم یا خسته باشم لطفاً تو هم همکاری کن راحت تر بگذرونیم این روزا رو .‌با زبون خوش و گاهی هم سکوت اوضاع ب نفع خودت بچرخون