2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 39835 بازدید | 903 پست
اصلا اصلا به بچم کاری ندارم به خاطر همینه راحته هرکاری میکنه مشکل شوهرمه امان از شوهرم انگار تقصیر م ...

ببین گلم می‌تونستی آرومتر براش توضیح بدی بگی من هر یه ربع میبردمش دستشویی اما بچه ست زمان می‌بره یاد بگیره میبینی یک بچه سه روزه یاد میگیره یکی هم دوسال  زمان میبره

همیشه اینجور نیس. سه سالگی پسرمو یکماه پوشک نکردم . اصصصلا همکاری نکردو نمیفهمید بستمش باز. .‌سه سا ...

بعد شما پیش فامیل و دوستان خجالت زده نمیشید یه بچه بزرگ پوشک می‌کردید 

بعد بوس جیش پی پی همه جا رو برمی داشت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب نجس کنه بزار کامل که گرفتی تمیزکن

آفرین آلبالو جونم... اولا بهترین پیشنهاد رو آلبالو کرده...بذار جیش کنه به جهنم وقتی تونست بره دستشویی اونوقت فرش رو بده قالیشویی بعدش هم یعنی چی بعضیها مان میگن توکلت بخدا باشه... جیش بچه چه ربطی به این اعتقادات عجیب و غریب داره...اگه بخدا توکل کنه بچه دیگه جیش نمیکنه... اگه نمیتونید راهنمایی کنید لااقل چیزی ننویسید

آخه صبوری تاکی ؟

میگم صبر دیگه جایز نیست برای شما وقتی میدونی داره لجبازی میکنه لازمه تنبه بشه تنبیه فقط کتک و داد نیست تنبه جور دیگه هم هست من الان هر موقع کار بدی میکنه جوابشو نمیدم سریع خودش میفهمه ی جا غلطه و کارو درست میکنه ببین رو چی حساسه با اون وارد عمل شو

اصلا اصلا به بچم کاری ندارم به خاطر همینه راحته هرکاری میکنه مشکل شوهرمه امان از شوهرم انگار تقصیر م ...

من درکت میکنم شوهر آدم با قدرنشناسی با حرفای تندش بچه داریو برا آدم سخت‌تر میکنه بمیرم برات

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ببینید یجاهایی مجبورم صبوری کنم خیلی دعواش میکنم ولی میخنده گاهی میزنم پشتش بابت پی پی کردن گوشه خون ...

یعنی چی لجبازه 

میدونی شما باصبوریت به اون بچه ضربه میزنیداز هم سن سال‌اش عقب می‌پندارید  تو مدرسه هم میخاد گوشه کلاس پی پی کنه 

پوصکش کن و برلش توالت فرنگی بخر بده خونه باهاش بازی کنه بعد کم کم یادش بده روش بشینه بعد ببرش نزدیک دستشویی و با پوشک بزار روش بشینه وبگو جیش و باهاش بازی کن بعد بزارش دستشویی و صبحا ببرش اونجا جیش کنه وقتی از حواب بلند شد و بگو پوشک برای نی نیاست و ادمو اذیت میکنهو بزرگ شدیو اینا و بگو که اگر اینجا جیش کنی جایزه داری اب نباتی چیزی بده کم کم راه می افته 

مرسی عزیزم 💝

من به پسر سه سالونیمه دارم و تهرانم 

شرایط زندگیم تقریبا شبیهته و همسرمم عصبی و دیکتاطوره 

تجربه ی من بهت 

من راه نرفته ی تورو رفتم و خیلی تجربه دارم 

راهی که تو نرفتی و علمشو نداری 

سالها بود با شوهرم دعوا داشتم ازارم میداد فحش و تحقیر حتی کتک بود و من میرفتم قهر و بعد پشیمون میشدم 

جون واقعیت جامعه این هست که طلاق هزار درصد عواقب داره تا نری و تجربه نکنی حس نخواهی کرد 

اینجا تشویقت به طلاق میکنن و توی منجلاب میفتی 

اگه خودتو بچتو دوس داری نجات بده خودتو قبل اینکه دیر بشه وراه برگشت نداری 

فکر طلاق بنداز دور 

راهت زندگیه 

بشین فک کن چطوری بعد این همه سال زندگی همسرت کمتر میتونه بهت اسیب بزنه 

تایمی که خونه نیست به غذای روحت بپرداز 

غذای روح مناجات و نمازه ببییییبن این حرفی که من میزنم نماز من خودم اصلا مذهبی نیستم اتفاقا خیلییی امروزی هستم و حتی با ناخن کاشت نماز میخونم و قران ومناجات 

این شصت درصد تو زندگیت ارومت میکنه 

چهل درصد باقی مانده رو مانور بده رو بچه و خودت اصلا به این فک نکن همسرت تغییر میکنه چون ناکام میشی ولی چیکار باید کردکه کمتر اسیبش تورواز پادراره بخاطر خودت اول و دوم بچت قوی باش ورزش کن دووم بیار 

من بار اخر که قهر کردم درس برام شد که ای دختر یا تو خونه ی شوهرت کنار بچت به رسد و تکامل میرسی و زندگی میکنی با اون بیرون و طلاق هزار مشکل دیگه در مسیرت قرار میگیره و نوعش فرق میکنه خدا خدا خیلی تو زندکیت تاثیر گذاره این تجربه ی منه که اگه گوش بدی میتونی زندگی خودتو بچه رونجات بدی 

ببین گلم من مادر دو تا بچه امو هر دوشونو خیییلی راحت از جیش گرفتم اول دخترم که زیر دوسالگی و پسرم که ...

افرین دقیقا کار درستی رو کردی 

به منم همه میگفتن زوده شروع نکن حالا ولی پسرم تا عوارض واکسن۱۸ماهگیش تموم شد و حالش خوب شد من شروع کردم و خوبم یاد گرفت شب ادراریش کامل قطع شد بیرونم بریم تا۳ساعت خودشو نگه میداره البته خودم هر۱ساعت میبرم دستشویی وقتی بیرون هستیم ولی دقت کردم بیرون از خونه بودنی و خونه کسی دیگه بودنی و موقع خواب خیلی خوب خودشو نگه میداره ۲۲ماهشه الان یکم مثل شما سر پی پی اذیت کرد میترسید از پی پیش که اونم الان درست شده خداروشکر

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

وقتی تو ب خودت و شخصیتت رحم نداری خودت رو کتک میزنی انتظار داری شوهرت برات ارزش قائل بشه و کتک نزنع ما باید اول احترام ب خودمون رو یاد بگیریم تا دیگران هم یاد بگیرن درسته خسته شودی درکت میکنم چون منم یک مادرم اما ارزش ب خود باید حرف اول رو بزنه ک هم بچه هم شوهر یاد بگیرن 

من درکت میکنم شوهر آدم با قدرنشناسی با حرفای تندش بچه داریو برا آدم سخت‌تر میکنه بمیرم برات

خدا نکنه عزیزم 💝💝🫂🫂😞😞😞

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

من به پسر سه سالونیمه دارم و تهرانم شرایط زندگیم تقریبا شبیهته و همسرمم عصبی و دیکتاطوره تجربه ی من ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 💝💝

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝