2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 42933 بازدید | 903 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی روزه اول بوده واقن حق داشتی انقد عصبی و خسته بشی ومطمینا نتیجه هم همون روز اول نمیبینی فقط نباید بچه رو بزنی دادبزنی شنیدم یکی از آشناهامون سر از پوشک گرفتن انقد زده بچه مریض شده.واینکه بعده ها ک کامل از پوشک گرفتی ب این روزات میخندی ک چقد بخودت سخت گرفتی

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
حالا اینجا خیلیا میگن زوده از پوشک بگیریش

۲سال خوبه برای شروع 

من سر دخترم از۳سالگی شروع کردم سخت بود چون پوشکو میشناخت و نمیتونست ازش جدابشه وابسته شده بود

برا پسرمو۱۸ماهگی شروع کردم الان ۲۲ماهشه و یاد گرفته از همه مهمتر کلا جیش شبش قطع شده مگرینکه مایعات خورده باشه که قشنگ بیدار میشه که ببرمش دستشویی اصلا خیس نمیکنه جاشو 

بستگی به خود بچه داره که کی امادگی داشته باشه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
هنوز یاد ندادی سال دیگه مدرسه داره اونجا براش مشکل میشه قضیه

دخترم بیش فعاله و خیلی لجوجه منم فعلا صبوری کردم پوشک نمیکنم ولی داخل شلوارش جیش و پی پی میکنه باهاش خیلی بازی میکنم یادش میدم بلده ولی لج میکنه همش

زندگی یک شور است زندگی 

الان از پوشک نگیر تو که اینهمه صبر کردی

یا باید کثیفی خونه رو چشمت ببندی روش یا وایسا تابستون بگیر که هواها گرمه بیرون میبری پارک حایی میبری راحته فقط شلوار برمیداری عوضش میکنی اگر خیس کرد

من پسرمو تابستون گرفتم راحت بود

بخاطر تمیزی خونه سخت نگیر بابا بچه کوچیک همینه دیگه ی کم تحمل کن تا یاد بگیره لازم نیس هرروز همه جا تمیز باشه و برق بزنه همون ک بهش میرسی کافیه خونه رو کم کم هر دفه ی جارو تمیز کن ب خودت سخت نگیر

سلام استارتر خیلی ناراحت شدم از صحبتات تنها کاری ک میتونم بکنم اینکه بهت پیشنهاد بدم براش شورت اموزشی بخری فعلا 

و تند تند نبرش دسشویی چون زده میشه بهتر بهش بگی هر وقت جیش داشتی بهم بگو کم کم راه میافته یکم دیر ولی اوکی میشه 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌