2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 37654 بازدید | 903 پست
عزیزم به خداهمه همینن ولی شماسخت میگیری نهایتش بزارفرشاتم کثیف شداشکالی نداره هرموقع یادگرفت فرشاتوب ...

اره دقیقا منم همینم حیاط دارم هر ۵ماه میشورم میندازم خشک بشه یه خونه تکونی کوچیکم میکنم اعصابتو خورد نکن گلم صبور باش

زندگی یک شور است زندگی 

بخدا نمیدونم چه غلطی کنم اه خسته شدم 😭

بزار تابستون بشه بعد ازپوسک بگیرش حداقل فرش میشوری زود خشک میشه درضمن باید امادگیشو داشته باشی ماهم بچه هامون ازپوشک گرفتیم خسته شدیم به هرحال بهت حق میدم خسته باشی اما باید قوی باشی نه اینکه خودت بزنی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم حالا از پوشک نگیر بزار تابستون راحت تره اصلا نگران نباش یاد میگیره انشالله بعد عید هوا خوب شد ...

اشتباه ترین کار اینه وقتی حتی یکروز بچه رو از پوشک گرفتی باز پوشک ببندی دفعه بعد خیلی خیلی سخت تر میشه چون مقاومت بچه بیشتر میشه پس بهتره منصرفش نکنید 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

اوووه چقدر سخت میگیری.بچه داری همینه 

تا زندگیت نجس نشه ک نمیشه بچه رو از مای بیبی گرفت که...

اگر بچت اینقدر آمادگی داشت ک جایی رو نجس نکنه که راحت خودش میرفت دستشویی‌...صبر کن یاد میگیره

دخترم ۲ سالشه ۲ ماهه میخوام از پوشک بگیرمش همه جا رو نجس کرده ولی چاره چیه؟بچه همینقدر ک لذت داره همینقدرم اذیت داره...خودت سخت گرفتی ک همسرت هم سختش کرده‌...وقتی تو با عصبانیت جای جیش بچه رو پاک میکنی اونم عصبی میشه‌...دفعه بعد بگو بچه همینه

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡

اول بزار پوشک باشه ولی هی پوشک را باز کن و تند تند ببرش  بعد یه چند روز شورت اموزشی پاش کن و پد براش بزار. بعد چندروز دوباره پد را بردار و فقط شورت اموزشی بعدشم شورت ساده بپوشون. یهو بچه یاد نمیگیره. منم دارم از پوشک میگیرمش خیلی سخته ولی هیچ جا را نجس نکرده. 

عزیز الان خسته ای وقطعا حرفای دکتر و شوهر و بقیه در مورد دخترت خسته ترت کرده، خدا کمکت کنه

اما در مورد خودزنی اشتباه کردی ، هیچ وقت برای جلب توجه و ترحم شوهر به خودت یا بچه آسبب نزن

همه ی مردا با دیدن همچین صحنه ای ،عکسل العمی شبیه همسر شما انجام میدن با شدت و ضعف کمتر و بیشتر

پس به حرف دوستانی که سریع میگن طلاق و چرا بچه دار شدی و... توجه نکن لطفا به خودتون فرصت بده ،خونه هم طبیعی هست که نجس بشه بچس دیگه ، آرامش خودتو حفظ کن

بخدا نمیدونم چه غلطی کنم اه خسته شدم 😭

من همین صفحه رو خوندم فقط. نمیدونم‌میخونی یانه. 

من بچمو سه سالگی اومدم بگیرم دیدم حالیش نیس سه سال و سه ماهگی خودش گف و هییچ‌جای خونمم نجس نشد. 

دوم اینکه فرشای اضافی خونمو اون تایم سه سالگی ک‌میخواستم بگیرم جمع کردم. 

سوم شورت اموزشی جنس خوب گرفتم ازین نازکا نه. وقتی جیش میکرد شرشر نمیریخت بیرون. 

چهارم این دوران باید بیخیال خونه و فرشادو تمیزی باشی 

parasoo1989@

راستی اگه خیلی حساسی شورت ‌آموزشی بگیر براش

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡

عزیزدلم ناراحت شدم برات.. 

اما روی خودت کار کن 

تو این دوران از پوشک گرفتن بچه

باید کلا قید تمیزی رو بزنی و ی مدت نجسی خونه رو تحمل کنی تا بالاخره یاد بگیره

بعد خونه تکونی مفصل 

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿
داری عجله میکنی دکترش بیخود گفت هنوز امادگیشو نداره پوشکش کن انقد خودتو عذاب نده

3سالشه 

باید تو دوسالگی که بچه آمادگی داشت می‌گرفت 

اونقدر لفتش داده الان بچه فکر می‌کنه آذما هر جا وایستا دن باید جیش کنن