2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 41864 بازدید | 903 پست
با این مشکلات چرا بچه دار شدی

انقدر از این حرف بدم میاد 

ببخشید اما راجع به الان حرف بزن مگه میشه زمان یه عقب برگرداند 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گوه خوردم غلط اضافی کردم 😭 قبل بچه دار شدن اینطور نبود بعد بچه دار شدن اینطور شد 😭

عزیز دلم اصلا به خودت و بچه سخت نگیر. پوشک شرتی براش بگیر طی دو سه ماه از پوشک بگیرش. من بچه‌هام رو خیلی آروم از پوشک می‌گرفتم و تا سه چهار ماه همون پوشک شرتی براشون می‌پوشیدم که راحت باشه در آوردن و پوشیدنشون. هیچ جا رو هم نجس نمیکردن. یعنی در عین اینکه ساعتی یه بار میبردمشون دستشویی ولی پوشک پاشون بود که اگه یه وقت از دستشون در رفت گند نزنن به زندگی و اعصاب و روانم. 

خب نکن خاهر چته، دختر منم سه سالشه نگرفتمش هنوز صبرکن بشه سع سال نیمش چون مثانه قشنگ باید رشد بکنه ک ...

یه بچه سه سال و نیم پی پی ش چطوری تو پوشک جا میشه 

لطفا بخاطر تنبلی خودتان توجیه نکنید مثانه رشد کنه دیگه چیه 

پس چرا من 18ماهگی از پوشک گرفتمش

گوه خوردم غلط اضافی کردم 😭 قبل بچه دار شدن اینطور نبود بعد بچه دار شدن اینطور شد 😭

بچه رو بهش بسپر اکه تو پوشکش جیش نکنه و بره رو اون صندلیای بچه گوته مخصوص جیش بهش جایزه میدی .بعد همش بهش بسپر بگو حس جیش داره برو رو اون وسیله ها که براش تهیه کنه .کم کم که عادت کرد بگو دیکه که یادگرفتی بدون پوشک برو دسشویی اصلی

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

سلام علیک خواهرم اولا راه درست برو بعد خودتون باتلوزیون یا کارهای که مثلا کیف چرم دوزی یادبگیرید به هیچ وجه تواین شرایط کمک ازهیچ خری نگیرید شما شوهردارید وبچه اولا عاشق شوهرتون باشید مرد ایرانی باعزاب نان حلال میاره براتون زن ایرانی باشرف به هیچ وجه آنقدر خودتون حال بد نشون ندید کثافت های کفتاری هستن که سوع استفاده الاهی عزیزم چرادستش بشکنه مگه زن میزنن به اون خدا این مردها نجس حتا زنهای خودشون خوب صحبت نمیکنن خواهرم خلاصه اول خدا بعد حال تون با نمازباخدا با قرآن بادرودی کردن بااهل بیت شوهرت دوست داشته باش مردها والله البته مردهای که بااصل نصب هستن ببین مردهای عصبی بیشتر عاشق زنهاشون هستن خسته کاروالله باهرکس ناکس سسرکله روزی ۱۲ساعت شرکت سه چهارساعت رفت برگشتم ماهی ۱۲میلیون حالا من شرمنده من خودم زنم خیانت کردبهم خودم دوتا بچه ام پسرن به خدا شرمنده آنقدر برنامه ها یادوست دارم پسرم میگفت دوچرخه سه ماه بهم گفت دروغ گو شبهادیرترمیامدم تابخوابه صبح زود میرفتم مارو نابودکردن شرمنده  زن بچه کردن

ببخشیدا جفتتون مشکل دارید خانم یه روزه بچه رو از پوشک نمیگیرند اول باید براش کتاب بخونی کتاب هایی با داستان دستشویی نرفتن تو اینستا دنبال آنلاین شاپ های کتاب بگردی هست سفارش بده بیارن برات دوم از این صندلی‌هایی مخصوص نشستن بچه اش اسم ش یادم نیست بخر سوم آروم آروم یاد میگیره چهارم نجس شه خونه خوب بعد یاد گرفتن با داستان یه یک هفته ایینجسی داره دیگه حساس نباش به بچه استرس وارد نکن گناه داره

عزیزم خودتو اذیت نکن ی دکتر می‌گفت بچه خودش خودشو از پوشک میگیره هروقت موقع ش بشه خودش پوشکشو درمیاره می‌ره میشینه منم دوتا دختر هام دقیقا همین طوری شد خودشون پوشکشونو درآوردن رفتن نشستن به زور نمیشه گرفت .. هیچ چیز ارزش نداره که انقد خودتو داغون کنی مخصوصا شوهر محل حرفاش نده ی وظیفه بنداز گردنش تا بفهمه داستان چیه خودش دهنشو میبنده ساکت نشد بدرک بذار پول پوشک بده تا جونش درآد

کار ب بحثتون ندارم

الان هواسرده،بدتر کلیه و کمر بچه سرمامیخوره

کارت اشتباهه

اصن موقع خوبی نیست

الان تاعید خیلی فرقی نداره،به همین سه مااهه؟

مثلن الان تاعید میتونب هرموقع خودت میری دسشویی درو باز بزار ، بزارببینه براچکاری میری دسشویی

کلمه جیش رو براش جا بنداز ، یا صندلی توالت بچه براش بگیر ،

تازه یادک بگیره تا چنوقت شبا باید پوشک باشه ، بعد باز چنباری شب ادراری داره و درنهایت یادمیگیره

قشنگ ک یادگرف ، برو فرشا و ملحفه ها و.... اینارو بشور

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....