2777
2789
عنوان

عقب افتادن پریود و بارداری

58 بازدید | 23 پست

من طبق برنامه یک زن 5 روزه از پریودم گذشته اما طبق روز خونریزی سه روز هست برای اولین بار هم هست بعد از یکسال و نیم اقدام عقب انداختم سابقه نداشتم قبلا الان چون نه سینه هام حساس شدن نه تکرر ادرار دارم نه تهوع هیچ چیزی دیگه فقط ترشح و دل درد پریودی احتمال میدم می‌خوام پریود بشم برای همین بی بی چک نزدم خودمو امید کنم میشه بگید کسی تو شرایط من بوده یا نه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا یه هفته از روز خونریزیت صبرکن پریودنشدی بی بیزچک بزن برای من روز موعدم مثبت شد ولی منم هنوز آزمایش نرفتم 

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
تا یه هفته از روز خونریزیت صبرکن پریودنشدی بی بیزچک بزن برای من روز موعدم مثبت شد ولی منم هنوز آزمای ...

مبارک باشه عزیزم خداروشکر که مثبت شده🥰😍😍😍 من احتمال حاملگی نمیدم چون خیلی علائم همیشگی پریودی رو دارم و چون شوهرم مشکل داشته تحت درمان بوده یکم ناامیدم فقط از روی کنجکاوی هی سوال میپرسم همه جا🥲

من سر دخترم وحشتناک ترشح داشتم ینی یسره خودمو چک میکردم بعد ص۰روز بیبی زدم ۲تا خط پرررررنگ افتاد بعدش رفتم دکتر 

الان دخترم ۶سالشه خودمم ۳ساله تو اقدامم برا دومی نمیشه اینم گیر داده داداش میخوام

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
مبارک باشه عزیزم خداروشکر که مثبت شده🥰😍😍😍 من احتمال حاملگی نمیدم چون خیلی علائم همیشگی پریودی رو ...

قربانت ممنون همه چیز دست خداس ناامید نباش ان شاالله برای شماهم مثبت بشه راستی اگه بی بی چک زدی مثبت شد منم خبرکن

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
من سر دخترم وحشتناک ترشح داشتم ینی یسره خودمو چک میکردم بعد ص۰روز بیبی زدم ۲تا خط پرررررنگ افتاد بعد ...

ای جان عزیزم انشاالله خدا دخترو سالم نگه دار به زودی زودی صاحب یه فرزند پسر هم بشی ببین یه چیزی رو میگم اگه دوست داشتی بخر کپسول مکمل موتیلیتی بوست اسپرم آقایان رو خیلی شدید می‌کنه و تقویت جهت پسرزایی نتیجه صد درصدی من برای اسپرم ضعیف همسرم سه ماه خریدم اما شنیدم برای مردهای سالم پسرزایی میشه

قربانت ممنون همه چیز دست خداس ناامید نباش ان شاالله برای شماهم مثبت بشه راستی اگه بی بی چک زدی مثبت ...

انشاالله گلم حتما خبر میدم البته اگه پریود نشدم درخواست دوستی میدم بهت خبر میدم

ای جان عزیزم انشاالله خدا دخترو سالم نگه دار به زودی زودی صاحب یه فرزند پسر هم بشی ببین یه چیزی رو م ...

شوهرم باید مصرف کنه؟؟؟؟باورت میشه از قرص و شربت چندشش میشه ...مریض بشه عین جنازه میفته فقط تاخوب بشه

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
شوهرم باید مصرف کنه؟؟؟؟باورت میشه از قرص و شربت چندشش میشه ...مریض بشه عین جنازه میفته فقط تاخوب بشه

آره خودت هیچ چیز گرمی زیاد نخور جنین پسر تو جای خنک لانه گزینی میکنه عرق کاسنی و قرص موتیلیتی بوست بده همسرت اگه واقعا پسر میخواید خودت تنها کاری که باید بکنی نداشتن استرس پرهیز کامل از لبنیات و مرغ و ماهی و ترشیجات اگه رعایت کنی صددرصدی پسر میاری