2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 41972 بازدید | 903 پست
گوه خوردم غلط اضافی کردم 😭 قبل بچه دار شدن اینطور نبود بعد بچه دار شدن اینطور شد 😭

عزیزم حالا از پوشک نگیر بزار تابستون راحت تره اصلا نگران نباش یاد میگیره انشالله بعد عید هوا خوب شد یادش بده و پوشکشو باز کن ولی از الآن گاهی ببرش تو دستشویی و پوشکشو باز کن بگو بشین جیش کن تا  یاد بگیره بعد ک هوا خوب شد دیگه پوشکش نکن 

خدایا شکرت واسه نعمتی که دادی بهم لیاقت بده خوب ازش نگهداری کنم و همینطور سلامتی رو از خودم و شوهرم نگیر تا یه عمر با عزت سایمون بالای سر دخترمون باشه   اگه میتونی واسه سلامتی خودم و شوهرم و دخترم یه صلوات مهمونم کن مرسی  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به خداهمه همینن ولی شماسخت میگیری نهایتش بزارفرشاتم کثیف شداشکالی نداره هرموقع یادگرفت فرشاتوبده قالیشویی بشورن اینجوری هم خودت رواذیت میکنی هم دخترتو منم همینجوری بودم بعدکه پسرم خوب شدفرشامودادم قالیشویی تازه بازم بعدش جیش کردروفرش ولی برام مهم نبودچون پسرم اذیت میشدنمیخواستم عصبی بشه

عزیزم صبور باش دختر من نزدیک ۵سالشه کپه کپه گوشه کنار خونه پی پی میکنه جیشم که دیگه نگو منم مجبورم تمیز کنم یسره  پودر ماشین و وایتکس میخرم فقط صبوری کن عزیزم همسرتم که ماشالله حق زدن نداره بیشعور بجای کمکشه 

زندگی یک شور است زندگی 

جدا شو یا فعلا بچه رو از پوشک نگیر .تازه ۳سالشه بابا .بزار ۴سال ۵ساله ۶ساله شد

انگار جدا شدن به این راحتیاس😂😂

یا جدا شو یا بچه رو از پوشک نگیر🤔

انقد بدم میاد از کسایی که بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین‌ میکنن.

بگو نه تو بلدی بیا بچه رو یاد بده 

شما الان باید تو این دوران اعصاب آت آروم باشه تا بتونی تمام تمرکز تو رو بچه بزار بهتر هست قبل اینکه بچه دستشویی کردن و یاد بگیره  و بتونه تحمل کنه پوشکش کنی . بچه رو هی دستشویی ببر به دستشویی عادت اش بده ولی پوشک کن تو خونه تا موقعی که یاد بگیره 

عزیزم صبور باش دختر من نزدیک ۵سالشه کپه کپه گوشه کنار خونه پی پی میکنه جیشم که دیگه نگو منم مجبورم ت ...

چرا ۵ ساله دیگه باید بره پیش دبستانی☹️

انقد بدم میاد از کسایی که بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین‌ میکنن.

خیلی دلم گرفته حالم بده حس بدی دارم هی میگم نکنه مامان بدیم ادم بدیم این همه مشکلات تو زندگیمه 😭

غصه نخور و‌فراموش کن ،، همیشه موقعی که احساس میکنی راحت نیستی و‌حالت عصبانیت میاد سراغت از همه‌چی دست بکش ،یه دوش آب ولرم بگیر احساس راحتی میکنی ،،،بچه هم بچس نمیشه کاریش کرد با یکی دو روز که نمیشه یادش داد از کاری که سه ساله داره انجام میده دست بکشه ،،،،کم کم درست میشه ،،غصه فرشات هم نخور هر وقت نجس شدن سرسری آب بگیر خشک که شد یه ملحفه چیزی رو قالی یا فرش بنداز هر موقع که بچت کامل یاد گرف خودش بره دستشویی همه قالی وفرشات بلند کن وبشور چرا اینقد سخت میگیری رو‌خودت هیچ کس ارزش غم تورو نداره بانو

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !