2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 37882 بازدید | 903 پست

اشتباه اول: بچتون تا آمادگی کامل نگرفته هیچوقت شروع نکن از پوشک گرفتن چون هی ک بگی باعث ترس و اضطرابش میشه و در بزرگسالی هم باعث شب ادراری میشه

پزشکش هم بیخود گفته زود بگیر و فلان باید ببینی بچه ی خودت خوب صحبت میکنه؟ میتونه نیازهاشو ب زبون بیاره؟ آیا آمادگی داره یا ن...

شورت آموزشی براش بگیر 

بهترین زمان اموزش از پوشک گرفتن ۶ ماه اول سال هست ک هوا خنکه و رو به گرمی میره  اونوقت میتونی بچه رو ببری داخل حیاط و نگران نجس شدن فرشات نباشی 

دو هفته کامل ک باهاش تمرین کنی یاد میگیره ولی با زور و فشار هیچی درست نمیشه 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
من اصلا کاریش نداشتم بیچید به پای من خسته شدم از دستش

میدونه چیه  اینا بخاطر یه جیش نیس. تو دلت کلا پره  این جیش فقط بهونه بود تا کنترل رو از دست بدی  غم داری  غمی ک همش سنگینی میکنه رو دلت

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داری عجله میکنی دکترش بیخود گفت هنوز امادگیشو نداره پوشکش کن انقد خودتو عذاب نده

اره موافقم، بچه وقتی اماده باشه خیلی راحت میشه از پوشک گرفتش

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
حتما اونم از چیزی ناراحت و عصبی بوده اینجور وقتا یهو بگو سرم درد مبکنه بنداز خودتو روی مبل بگو سرم گ ...

والا از وقتی از سر کار اومد بگو بخند با بچه تا میرسه به من انگار ابن ملجم دیده بهدا کمبود محبت دارم درک نشدم تو زندگی 😭

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

میدونی بچه بهانه بود از صبح کار و و کار خیلی خسته بودم درد کمر و داشتم انتظار داشتم کمی درک بشم اما ...

بابا این مردا اینچیزا رو نمیفهن که

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

سخت نگیر واسه تمیزکاری بذار یه دفعه کل خونه رو بعدش میشوری

واسه بچه برچسب و جایزه بخر بذار تو سرویس بگو خونه جیش و پی پی اینجاست این جایزه هم واسه اینه که رسیده خونه ش.

عزیز دلم میفهممت.... حق داری خسته نباشی پروسه از جیش پروسه سنگینی هست اما چرا اینقدر داری خودت رو اذ ...

میدونی خدا اینقدر مهربانه که میگه اگه همه جا جیش بود تو میتونی نماز بخونی روش فقط جای سجده پاک باشه پس خودت رو اذیت نکن قربونت بشم بعلاوه از همسرت هم کمک بگیر بهرحال بدون همکاری نمیشه که

واسه یه دستشویی مونده بود همو به قتل برسونین بخدا

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

برای اینه یه بحثو زیادی بزرگ میکنید خب بچس چرا میترسونیدش خودش کم کم یاد میگیره

کاش به شوهر میتونستی بگی 

اون عصبی ترم کرد منم ترکیدم 

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

عزیزم انقدر ناراحتی و اعصاب خوردی نداره....همه ی مادرا این دردسر هارو تجربه کردن....براش شورت آموزشی بگیر...اونا جبشم بکنن هر کاری بکنن داخلش کثیف میشه کثیفی رو بیرون نمیده....بعد برای جای خوابش هم یه تشکچه ی کوچیک درست کن  مثل نمگیر داخلش نایلون یا یه تیکه سفره بذار که اگه شب تو خواب جیش کرد فرشت کثیف نشه....

نگران نباش زود یاد میگیره....سعی کن قوی باشی....

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

چرا اینقدر سختش میکنی جانم 

اگه بخاطر نماز هست 

یه قسمت را پاک بزار مثلا توی اتق خوابتون اونجا نماز بخون 

بقیه جاهای خونه وقتی همسرت همکاری نمیکنه بیخیالش شو ، بعدا که کامل از پوشک گرفتی فرش هات را بده قالی شویی