2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 38258 بازدید | 903 پست
گوه خوردم غلط اضافی کردم 😭 قبل بچه دار شدن اینطور نبود بعد بچه دار شدن اینطور شد 😭

عزیزم بزار جیش کنه 

از جیش گرفتن همینه کل خونه نجس میشه 

فقط پارچه بنداز رو فرش تا خشک میشه ب پاتون نخوره 

و یه حا برا نماز تمیز نگه دار 

بعد ک کامل از جیش گرفتی بده همه رو بشورن

چرا شکنجه‌ میدی خودت رو

بچه رو هم پوشک کن و هر دفعه برا دست‌شویی باز کن اینطوری جیش هم کنه نجس نمی‌شه خونه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بخدا نمیدونم چه غلطی کنم اه خسته شدم 😭

دیوانه شدی برا ی جیش خودتو نابود کنی

کرد ک کرد بزار ب گند بکشه بالاخره درست میشه و یاد میگیره اقدرم ب حرف این دکترا نباش ساده ایا

وقتی خودت اقدر ناراحتی و بخودت توهین میکنی معلومه شوهرتم اجازه میده باهات همچین کاری کنه

منکع از الان ب شوهرم گفتم حتی ممکنه بچمو پوشک نکنم هرکاری دلش خاست میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سخت درست ولی انقد هم نه  بچت خودش باید امادگی داشته باشه من چن بار خواستم دیدم امادگی ندارم کم کم بزرگ تر میشه بالاخره که یاد میگیره نگران نباش عزیزم 

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 
دستمو میشکوند میکرد تو … دیگتاتوره دیکتاتور

گلم یکم خودتو اروم کن بخدا من سر بچم اوایل روانی میشدم تا یادبگیره 

حرف دکترو ول کن همه بچه ها مثل هم نیستن یکی زود یاد میگیره یکی دیر

گلم چرا اینقدر حساسی حالا دخترت جیش کنه تو خونه بزار زمانش بگذره یک جا همه رو میدی می‌شورن

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

شما و همسرتون مشخص مشکلاتتون از چیزای دیگه است و جیشش بهانه بوده واسه این اتفاق

در ضمن همین فضای پر اضطراب خونه و رابطه بد مادر و پدر خودش میتونه دلیل این باشه که بچه نمی تونه به دستشویی مسلط بشه

یه کمی هم فاصله دستشویی بردن بچه رو بیشتر کن خوب هر یک ربع یک ربع این برنامه و آهنگ و هی جیش داری جیش داری بیشتر بچه رو حساس و استرسی میکنه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
عزیز دلم میفهممت.... حق داری خسته نباشی پروسه از جیش پروسه سنگینی هست اما چرا اینقدر داری خودت رو اذ ...

به قران من میفهمم اما شوهرم نه وای سر یه جیش کتک نخورده بودم 😭 یه جوری خودشو جمع میکنه کج میکنه وای خدا 😭

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

این روش رو استفاده کن

چندتا زیر انداز پلاستیکی داشته باش 

بچه رو بنشون رو اون بعد موبایل بده دستش ، هی بهش بگو هر وقت جیش داشتی بگو تا بریم دستشویی و گرنه شلوارت خیس میشه 

اگه به خودش جیش کرد بگو اه اه ببین شلوارت کثیف شد ، هر وقت جیش داری باید بری دستشویی 

اینقدر این کار رو تکرار کن ، کم کم خودش زبونش باز میشه به گفتن جیش دارم

اللهم عجل لولیک الفرج

عزیزم شما خودت هنوز آماده نیستی برا از پوشک گرفتن، شما که میخوای بچتو از پوشک بگیری باید فرض کنید که این مدت همه خونه نجس میشه بعد میدید همه فرشاتو قالی شویی برات میشوره، هر جایی جیشی شد یه چیزی بزار تا خشک بشه، دیگه اشکال نداره، اگرم وسواسی بدون جایی نجس باشه تا پات خشکه بهت سرایت نمیکنه، بعدم میدید میشورن،اینقده خودتو خسته نکن، یک روزه که نمیشه بچه رو از پوشک گرفت،

بخدا شوهرم نمیفهمه همش دهنشو خودشو یه جوری میکنه که اه 😭 خیلی حالم بده تف به زندگی تف به من که مادر ...

بگو همینه کل خونه جیشی میشه تا یاد بگیره. منم زود به زود میبرم ولی طول میکشه تا بچه یاد بگیره کجا جیش کنه. مردها همینن نفهمن کلا

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
تو حرف نزنی کسی نمیگه لالی

شمام اظهار نظر نکنی کسی نمیگه حتما جزو هیئت تشخیص مصلحتی

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

خب نجس کنه بزار کامل که گرفتی تمیزکن

من بخدا مشکلی ندارم مشکل شوهر نفهمه که نمیفهمه بخدا 😭

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝