2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 39547 بازدید | 903 پست

کی گفته ضرر داره بچه ات پوشک باشه؟ وقتی از لحاظ ذهنی و بدنی آماده نیست پوشک باشه بهتره . دخترر من دوسال و نیم راحت از پوشک گرفته شد ولی پسرم هربار اقدام میکردم آمادگی نداشت کل خونه رو جیشی کرد حتی دکتر هم بردم نه نکنه مشکلی داره متخصص اطفال هم گفت اصلا عجله نکن برا پوشک ولش کن تا آماده بشه مخصوصا پسره دیگه کلا دیر آماده میشه نتیجه اش شد تو سه سال و نیم تونست بذاره کنار پوشککو اونم شبا تا صبح صدبار جیش میکرد تو پوشک روزا میگفت داره . فصل خیلی سردی هم انتخاب کردی آدم بزرگ نمیتونه خودشو تو این سرما کنترل کنه وای بحال بچه هی برو بیا . بذار تابستون . دیگه هیچوقتم خودتو نزن عادت میکنی به این زدنا پیش چشم بچه و شوهرت بی ارزش میشی‌ . مادر من خیلی اینکارو میکرد هم اون موقع دیوونه میشدیم ازین حرکت زشتش هم الآن یادم میفته حرصم میگیره.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای اینکه بچه ات آماده بشه بذاره پوشک باشه و هر یساعت یا نیم ساعت برید دستشویی یه دوره طولانی اینکارو بکن تا همکاری کنه جیششو تو دستشویی کنه وقتی اونو فهمید دیگه یواش یواش پوشک خونه رو دربیار

ش ورت آموزشی براش بخر

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بخدا نمیدونم چه غلطی کنم اه خسته شدم 😭

آرامش خودت رو حفظ کن.

تدریجی بچه رو از پوشک بگیر.

هفته ی اول روزی دو ساعت بازش بذار.

هفته ی دوم نصف روز.

هفته ی سوم کل روز.

هفته ی چهارم شب هم بازش بذار.

موقعی که بازش می ذاری شرت آموزشی پاش کن.

با داستان ساختن ببرش دستشویی.

بهش بگو چاه دستشویی خونه ی جیش و پی پی شه و جیش و پی پی دوست دارن برن خونشون پیش دوستاشون، هر بار تو شلوارش جیش کرد بگو جیش یا پی پی ناراحته چون دیگه نمی تونه بره خونش، با داستان های این شکلی بهتر همکاری می کنه.

در مورد همسرت هم ای کاش مشاوره برید و مشکلاتتون رو اصولی حل کنید. امیدوارم حال زندگیتون خوب بشه🌹

چند تا تاپیکتو خوندم ، از شوهرت متنفر شدم چه جوری داری تحملش میکنی؟ خدا کمکت کنه، من جای تو بودم حتما بچمو برمیداشتم مهریمو میبخشیدم طلاق میگرفتم، بالاخره خونه ی بابات یه لقمه بدون منت پیدا میشه ، به شوهرت بگو از خدا بترس قبری هست قیامتی هست همیشه اینجوری نمیتونی زور بگی

یه مدت بهش زعفران بده کم کم کلیه و مثانه گرم میشه و تکرر ادارش خوب میشه 

زعفران ضرر ندارد ،از نظر عصبی برا بچه خوبه 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

خانوم معلما ، اقا معلمها شما رو به خدا ، وسط درس دادن ، از زندگی هم برای بچه ها حرف بزنید اموزش بدید ، طرز رفتار با زن ، طرز رفتار با مرد ، ویژگی ها و حالات روحی و نوع وظایف هر دو ، درک و فهم ... شده روزی ده دقیقه

پدر مادرا به جای اینکه فکرتون رو بدین به این چی گفت اون چی گفت و نمیدونم فلان چیز رو بخرم و خاله زنکی و وقت تلف کردن ، بشینین به پسراتون به دختراتون زندگی و فهم و درک یاد بدین

این شوهر هیچی اموزش ندیده

عجب 

چقدر احمق تو این سایت زیاده 

تا یکی میاد میگه با شوهرم دعوام شده ی سری میگن چرا بچه داری شدی بقیه هم‌ میگن طلاق بگیری که بچت روانی نشه😂🫤

اینجوری باشه که شما میگید کسی نباید بچه دار بشه اگر هم کسی که بچه داره با شوهرش دعواش شد بره طلاق بگیره 

استارتر عزیزم صبوری کن تا بچت کامل یاد بگیره بعد کل خونه زندگیت رو بشور 

درکت میکنم سخته چون خودم وسواس دارم میفهمم چی میگی ولی خب چاره ای نیست