من از دیروزه دارم دخترمو از پوشک میگیرم سه سالشه ، پزشکش گفته باید بگیری براش ضرر داره ، من از دیروز شروع کردم ، هی یه ربع یه ربع بیست دقیقه بیست دقیقه ، تند تند میرم دستشویی براش شعر میخونم اهنگ جیش میذارم بازی میکنیم تا جیش کنه ، جیش نمیکنه تو دستشویی تا میاد بیرون شروع میکنه حس جیش گرفتن بعد پنج دقیقه شلوارش خیس شدن سریع میبرش مینشونمش یه ذره جیش میکنه بعد دوباره ، الان اومد بعد نیم ساعت چهل دقیقه جلو در یخچال گوشه فرش جیش کرد ، سریع بلندش کردم بردمش دستشویی ، حالم خراب شد وقتی جیش کرد همه زندگیمو از صبح دارم تمیز میکنم کلی در و دیوار و ملافه و شستم از هشت و نیم صبح سر پام پانیک شدم یه لحظه از درون حس کردم الان قلبم میترکه حس کردم سرم کاسش جسبیده به سقف یکی دست انداخته تو ریه و قلبم ، در حال تمیز کاری با بغض و حال خراب یهو شوهر نفهمم شروع کرده فوش و تحقییر طبق معمول ، که یه جیش نمی تونی بگیری بچرو از تنبلی زود زود نمیبریش دستشویی 😞🫤منم حالم خراب قسمش دادم به پدرش مادرش لطفا ساکت شو حالم خرابه عصبیم داشتم منفجر میشدم تمام زندگیم نجس بود وای خدا 😞😞😭ساکت نشد برعکس بیشتر شد منم از حرصم خودمو کتکت زدم گریه گردم به جای اینکه دستمو بگیره نذاره اونم پاشده اومده موهامو میکشه کتکم میزنه چک و مشت میزنه ، چاقو دادم دستش میگم تو که راضیی من بمیرم بیا بزن من چیزی ندارم که براش بمونم بزن راحتم کن ، بخدا دیونه شده بودم جنون انی بهم دست داد بدجوری حمله عصبی بهم دست داده بود ، اونم گرفته مشت کرده تو دستش ، دخترمم تو اتاقش درو بسته داره بلند بلند بازی میکنه هیچی متوجه نشد ، حالم خیلی بده تو زندگیم خیلی عذاب کشیدم خیلی نمیدونم تاوان کدوم گناهمه ، سعی کردم خیلی پاک زندگی کنم بدجوری تو عذابم
هروزی که میگذره حالم خراب تره زندگیم جهنم تره ، هرچیرو تحمل میکنم فقط به خاطر بچم چون نه میتونه بدون من باشه نه باباش ، یه بار اقدام به طلاق کردم نشد ، فقط بچم زنجیرم کرده 😞😭 تروخدا دلداریم بدیم دارم دق میکنم
متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میدونم عصبی شدی ولی وقتی مادری باید خیلی صبوری کنی خیلی یادمه پسر خالم بچه بود معذرت میخوام پی پی شو زده بود به در و دیوار خونه خالم زمین و آسمون بو گ..ه گرفته بود خالم نشست پاکش کرد شستش با کلی مواد ضد عفونی بعدشم رنگ زدن ،ارزششو داشت بخاطر ی جیش خودزنی کنی؟ که شوهرتم اینجور روانی بشه متاسفم برای شوهرت چقد پسته
خب نکن خاهر چته، دختر منم سه سالشه نگرفتمش هنوز صبرکن بشه سع سال نیمش چون مثانه قشنگ باید رشد بکنه ک ...
من اصلا کاریش نداشتم بیچید به پای من خسته شدم از دستش
متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
مهم نیس بذار کل خونهت جیشی هم بشه مهم نیس. خودتو عذاب نده. اگه نماز میخونی یه سجاده پهن کن نماز بخون تو تونه هم با دمپایی راه برو هروقت که یاد گرفت بعد عید هوا گرم میشه همه رو بشور.
کابر قدیمیام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر سادهی ما
عزیز دلم میفهممت.... حق داری خسته نباشی پروسه از جیش پروسه سنگینی هست اما چرا اینقدر داری خودت رو اذیت میکنی خب جیش کنه مهم نیس یادت باشه از جیش گرفتن بدون نجاست کشیدن زندگی ممکن نیست.. من ادم معتقدی هستم و اهل نماز اما واقعا هم خودت روانی میشی هم بچه خاهشا نکن از فردا دیگه هیچی نشور
تو چرا خودتو زدی...میدونم عصبی شدی ولی وقتی مادری باید خیلی صبوری کنی خیلی یادمه پسر خالم بچه بود مع ...
میدونی بچه بهانه بود از صبح کار و و کار خیلی خسته بودم درد کمر و داشتم انتظار داشتم کمی درک بشم
اما شوهرم امان از شوهرم
وای خدایا این پروسه ی از پوشک گرفتنو کاش خدا از سیستم حذف میکرد😩😩پسر منم کم کم باید واسش آستین بالا بزنم انگار قراره کوه بکنم
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎