2777
2789
عنوان

دوستم بابامو مسخره میکنه بابابزرگمو مسخره میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 36 پست

گفتی پسرای پدربزرگم زیادبهش سرنمیزنن  منم بودم آموالم  میدادم به خیریه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
گفتی پسرای پدربزرگم زیادبهش سرنمیزنن منم بودم آموالم میدادم به خیریه

اصلا نمیزنن 

دختراشم هستنا ولی کار باغ بلد نیستن..

بابابزرگمم 80 سالشه میگ ک پسری ک ب فکر سن پدرشو نکنه و یه سر نزنه و پدر سرطانی شو نبره دکتر

خیریه بدم خوبه

.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببين عزيزم اينجا ام رازاي خانوادتو نگو يه عده كه باباشون ارث نداشته بزاره براشون رگ عقدشون باد ميكنه يمشت چرتو پرت مينويسن برات. از اين ب بعد اجازه نده كسي باهات بد حرف بزنه نميگم برخورد بد كن يا توهين و دعوا كن جوري كنار بكش يكبار براي هميشه حدو مرز خودشونو بفهمن! اين دوستتم عقده اون روزايي رو داره كه فقير بودن متاسفانه سختي بعضيا رو منعطف ميكنه بعضي ام عقدت اي ميشن. اين دسته دوم بوده فقط كناره گيري جوابه 

اصلا نمیزنن دختراشم هستنا ولی کار باغ بلد نیستن..بابابزرگمم 80 سالشه میگ ک پسری ک ب فکر سن پدرشو نکن ...

خوب بنظرم راست میگه  بچه ای توزندگی ای بدردت نخوره بعدمردن برای اموالت میخوادبیاد نیاد بهتره اونم پدری سرطان داره هرلحظه ممکنه بمیره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
قضیه اش چیز دیگه است کهبابام و باباش دوست بودنی اتفاقی افتاد بابامو چندسال پیش مسخره کردبابام ب بابا ...

وقتی اون اینقدر راحت به خودش اجازه ی دخالت میده، تو هم خیلی جدی و راحت بهش تذکر بده و بگو که اصلا خوشت نمیاد و حق همچین کاری رو نداره