2777
2789
عنوان

سوال دارم از مذهبی ها

281 بازدید | 59 پست

حاجت داشتم خیلی تلاش کردم هر مدل دعا و نمازی هیچی عوض نشد با اینکه کلی خواب دیدم راجبش 

الان انقد حالم بد شده چند روزه حاجتم رو رها کردم میگم به درک اصلا نمیخوامش واقعا دیگه برام ارزشی نداره و نمی ارزه 

اما از طرفی به شدت ایمانم زیر سوال رفته به شدت به همه چیه این سیستم شک دارم حتی شکی هم نباشه دلم پر ازش و حتی میتونم بگم کینه دارم ازشون با کراهت حتی پا میشم نماز می‌خونم دوست ندارم با اهل بیت حرف بزنم متاسفانه حتی حس تنفر نسبت بهشون پیدا کردم حس میکنم بهم دروغ گفتن 

الان چیکار کنم من ...

خودتون میگید که سستی ایمان پیدا کردید باید اعتقادات تون رو قوی تر کنید

چطوری دقیقا؟هر لحظه تو ذهنم اینه انقد گیر بودم اومدن به خواب بهم وعده الکی دادن حالا هیچ خبری هم نیست ازشون !

اینا هیچی 

اونی که گفت این همه رحمان و رحیم هست راضی شد اینقدر رنج بکشم که دیگه حاجت هم که بگیرم این دردم یادم نمیره 

چرا باید بهشون معتقد بود؟ چطور باید بود؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینجور وقتا میگم الخیر فی ما وقع

اتفاقی که افتاده قطعا آخرش خیره

اگه به نظر ما خیر نیست، دو حالت داره

یا ما خیر رو درست تشخیص ندادیم

یا هنوز آخر ماجرا نیست

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

با سلام 

ان انسان کان عجولا

توبه و استغفار بهترین راه تقرب است و اما ما صرف واسه برطرف کردن مشکلات  مان نباید فکر کنیم اینکه حوائج شما زود برآورده نشد ویا مصلحت نیست شاید خیری در کار است

من اینجور وقتا میگم الخیر فی ما وقعاتفاقی که افتاده قطعا آخرش خیرهاگه به نظر ما خیر نیست، دو حالت دا ...

داره عمرم میره

مگه من مثل اونا جاودانم که انقد از رو دل کار می‌کنن؟

من مسخرشونم دیگه 

وقتی این جارو اینجوری تا میکنن چه تضمینی هست اونور دستمون جایی بند باشه؟

میگن ائمه مدیون کسی نمیمونن

دروغه...!

باید صبر کنی تا متوجه بشی.. شاید چندسال..

هشت ماه گذشته کامل سر شدم و نمیخوامش به سال بکشه ارزونی خودشون میخوام چیکار؟

وقتی غم عالم به دلم رخنه کرده و نمیره بیرون می‌خوام چیکار؟؟

وقتی این همه مدت بگذره و درست بشه میزارمش پا تقدیر نه رحمت یا کرم اونا !

چطوری دقیقا؟هر لحظه تو ذهنم اینه انقد گیر بودم اومدن به خواب بهم وعده الکی دادن حالا هیچ خبری هم نیس ...

اخه کی گفته خواب ما نشونه هست؟؟؟

مگه ما کی هستیم که از رویای خودمون انتطار صادق بودن داشته باشیم

خرافات رو بذار کنار

میتونی متوسل بشی

ولی قرار نیست نشونه ببینی

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
با سلام ان انسان کان عجولاتوبه و استغفار بهترین راه تقرب است و اما ما صرف واسه برطرف کردن مشکلات ما ...

مصلحت نباشه فقط یه معنی داره 

ائمه دروغ میگن عین نقل نبات 

استغفارم کردم بی فایدس 

خدا خدای بقیس

منو آفریده انگار برای تکمیل ظرفیت 

به حدی حالم بده پانیک گرفتم

بهم جنون دست میده 

بین همین جنون ها یباره دیدی خودکشی کردم

چون مرگ هم ازش خواستم کاری نمیکنه 

اخه کی گفته خواب ما نشونه هست؟؟؟مگه ما کی هستیم که از رویای خودمون انتطار صادق بودن داشته باشیمخرافا ...

متوسل شدم و خواب خودشون رو دیدم 

خودشون اومدن به خوابم

همه هم میگن خواب اولاد پیامبر رویا صادقس

چرا طلبکاری؟

مگه کل کائنات و ائمه یه لنگه پا باید وایستن ببینن تو چی میخوای همونو بهت بدن بلکه اعتمادتو بهشون از دست ندی؟

اعتمادی که به منافع وابسته باشه به چه درد میخوره؟

هعیدعا رو قبول ندارمدنیا معطل دعای ما نیست

دقیقا به همین نتیجه رسیدم همه چیز روی محور خودش میگرده دعا هم برای امتحان کردن ما و افزایش صبرمون البته مضحک عام شدن هست

عروسک خیمه شب بازیم اخه 

من هیچوقت نمیبخشمش بابت اینکه منو افرید و رهام کرد