2777
2789
عنوان

شوهر من رفیق بازه آیا🚶‍♀️🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 49 پست
چرا درست نیست؟

مردی که ازدواج کرده درست نیست بنظرم بره با رفیقاش یه شب بمونه جایی، زن داره نام سلامتی

منم همسرم به شدت رفیق بازه ولی در حد همون استخر و ایناس

یه وقتایی سکوت بهترین جوابِ... ولی کاش میشد فریاد زد🫠

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما خودتون نمیرین ؟اگه اینطوری باشه که زن و شوهر زندونی میشن گل من

ببین من شوهرم به شدت رفیق بازه 

در حد استخر و این جور تفریحات با رفیقاش میره ولی بیشتر از اون نه .... البته نه اینکه من بهش اجازه ندم ، خودشم دوست نداره

ما حتی بیشتر مسافرتامون رو با رفیقای متاهلش رفتیم

یه وقتایی سکوت بهترین جوابِ... ولی کاش میشد فریاد زد🫠

مردی که ازدواج کرده درست نیست بنظرم بره با رفیقاش یه شب بمونه جایی، زن داره نام سلامتیمنم همسرم به ش ...

پس همسر شما هم رفیق باز نیست ضمنا اگه شب فقط خودش و دوستاش باشن چه ضرری داره؟شاید اون زن هم یه مسافرت زنانه بخواد با دوستاش بره به هر حال درسته زندگی مشترکه ولی هر کدوم حق دارن یه وقتی با دوستانشون بذارن وگرنه روحیه ای نمیمونه براشون اونوقت تو زندگی متاهلی شون هم دچار مشکل میشن

بعد عروسی ناخوداگاه کم میشه . شوهر منم همین بود البته الان به خاطر اینکه همشون دفتر دارن 2 هفته ای بار دفتر هم جمع میشن پلی استیشن بازی میکنن حرف میزنن سفر مجردی هم میرن الان شوهر من 1 رفته دوبی نمیشه توقع زیادی داشت به هر حال زحمت میکشن کار میکنن سخته خدایی اونا هم آدمن

بعد عروسی ناخوداگاه کم میشه . شوهر منم همین بود البته الان به خاطر اینکه همشون دفتر دارن 2 هفته ای ب ...

دقیقااا 

شوهر منم تالار داره 

رفیقاشم یا فیلم بردارن یا دیجی 

خیلی  پیش هم جمعن 

والا من و شوهرم دوستی نداریم که خیلی باهاشون صمیمی باشیم گاهی میگیم کاش هر کدوممون یه دوستی داشتیم یکم از این کسالت در میامدیم البته خودمون دوستان خوبی برای هم هستیما ولی گاهی آدم دلش میخواد با هم جنس خودش بره خرید تفریح و کافه حتی سفر