در هفته چهار روز در حد یکساعت میرن بیرون برای قهوه خوردن و هر ماه یا هر چند ماه یکبار میرن استخر و سالی چهار بار میرن جنگل شب میمونن… البته الان عقد هستم یعنی خونه پدر مادرم هستم امکان داره بعد عروسی اینکارو نکنه (جنگل)چون منو دوس نداره تنها بزاره … اینم بگم کارش توی خونه هستش… بعنی همکاری نداره که هم رو ببینن یه صحبتی چیزی کنن یا بیرون نمیره حس میکنم احتیاج داشته باشع با یه مرد حرف بزنه تو خونه وقتی کار انجام بشه و آدم همش تو خونه باشه یکم افسرده میشه… اما حساسم …
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مردی که ازدواج کرده درست نیست بنظرم بره با رفیقاش یه شب بمونه جایی، زن داره نام سلامتیمنم همسرم به ش ...
پس همسر شما هم رفیق باز نیست ضمنا اگه شب فقط خودش و دوستاش باشن چه ضرری داره؟شاید اون زن هم یه مسافرت زنانه بخواد با دوستاش بره به هر حال درسته زندگی مشترکه ولی هر کدوم حق دارن یه وقتی با دوستانشون بذارن وگرنه روحیه ای نمیمونه براشون اونوقت تو زندگی متاهلی شون هم دچار مشکل میشن
بعد عروسی ناخوداگاه کم میشه . شوهر منم همین بود البته الان به خاطر اینکه همشون دفتر دارن 2 هفته ای بار دفتر هم جمع میشن پلی استیشن بازی میکنن حرف میزنن سفر مجردی هم میرن الان شوهر من 1 رفته دوبی نمیشه توقع زیادی داشت به هر حال زحمت میکشن کار میکنن سخته خدایی اونا هم آدمن
والا من و شوهرم دوستی نداریم که خیلی باهاشون صمیمی باشیم گاهی میگیم کاش هر کدوممون یه دوستی داشتیم یکم از این کسالت در میامدیم البته خودمون دوستان خوبی برای هم هستیما ولی گاهی آدم دلش میخواد با هم جنس خودش بره خرید تفریح و کافه حتی سفر