2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همیشه توی زندگیم مشکلات جسمیم بیشتر از ی سرما خوردگی نبوده خدارشکر

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

از کجا متوجه شدید مشکل داره کلیه هاشون؟ علائم چی بود؟

تند تند میرفت دستشویی شبی شاید یک پارچ اب میخورد سرگیجه داشت و مجبور بودیم لگن بیاریم تا صبح حداقل ۵ لیتر ادرار داشت 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

اختلال هورمونی دارم و البته سنگ کلیه که ارثی هست ماهی یبار سنگ‌تکون میخوره چنان دردی میگیره که نگو و نپرس😮‍💨😮‍💨😮‍💨

مات و مبهوت توام      ماه تماشایی من  👩🏻‍❤️‍👨🏻💞    

دقیقا مثل روتین پوستی ک انقد باب شده ! بنظر من ک بخاطر وجود پارابن سرطان زا هستند مگ میشه اینهمه کرم ...

احسنت 

حالا این بخش کوچیکشه که عوارضش کم هم نیست

همه انواع مواد غذایی کارخونه ای امواج گوشی و دکل ها

خوده داروهای شیمیایی و …….

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️

بابای من سرطان داشته و الان یکی دیگشو داره، اون استرسی که قبل از معلوم شدن اینکه سرطان داره یا نه از خود سرطانش برامون بد تر بود، یه هفته کلا از استرس هممون داغون بودیم و خودش از همه بد تر به خاطر استرس دردش بیشتر شده بودو پرخاشگر بودو کل روز فقط میخوابید اصلا از زندگی افتاده بود، ولی بعد که مطمعن شدیم سرطانه کم کم کنار اومدیم همگی و شروع کردیم برای درمان، اینو میخوام بگم که اگه الان حالت خوبه و فقط باید چکاپ بدی انقدر زندگیو به خودت تلخ نکن و آیندتو بد تصور نکن، گاهی ترسیدن از یه چیزی از خود اون مصیبت بد تره و مارو خورد میکنه

مسکن نخوره فشارش کنترل باشه نمک نخوره شبها استراحت کافی کنه نوشابه نوشیدنی گازدار ممنوع گوشت قرمز اص ...

سلام 

ممنونم اهل رعایت کردن نیست میگه منکه بمیرم چرا گشنه بمیرم 😭

تا رژیم رو رعایت میکرد کراتینش پایین بود ولی الان بالاست 

بعضی از داروها هم کراتین رو میبرن بالا

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
تند تند میرفت دستشویی شبی شاید یک پارچ اب میخورد سرگیجه داشت و مجبور بودیم لگن بیاریم تا صبح حداقل ۵ ...

ورم پا و .. نداشتن؟! سر گیجه شون دائمی بود؟!اینطوری نبود که ادرارشون کم باشه؟!

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot