2777
2789
ورم پا و .. نداشتن؟! سر گیجه شون دائمی بود؟!اینطوری نبود که ادرارشون کم باشه؟!

نه بع ورم نرسید ...نه ادارش اصلن کم نبودالان هم که ازمایشاتش خوب نیست ولی ادارش خوبع ..‌‌‌‌....سرگیجه شون ربطی به کلیه ش نداشت و یک مشکل دیکه بود 

مشکلی دارین عزیزم بگو شاید الکی نگرانی تا رفع نگرانی کنم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابای من سرطان داشته و الان یکی دیگشو داره، اون استرسی که قبل از معلوم شدن اینکه سرطان داره یا نه از ...

چقدر خوب گفتی 

الهی خدا به پدر شما و همه سلامت عاجل عنایت کنه 

منم تجربه شبیه این رو موقع نمونه برداری از توده تیروییدم داشتم تا جوابش بیاد داغون شدم و بعدشم معلوم شد بدخیمه و باید جراحی بشم 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
نه بع ورم نرسید ...نه ادارش اصلن کم نبودالان هم که ازمایشاتش خوب نیست ولی ادارش خوبع ..‌‌‌‌....سرگیج ...

عذر میخوام زیاد سوال پرسیدم، از قدیم گفتن دردت رو پیش طبیب نبر، ببر پیش درد کشیده 😄😘

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

نترس عزیزم ترس برادر مرگ 

بع خاطر دخترت گناه داره به خدا

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

اها 

خدا خیلی مهربونه نگران نباش ایشاالله مشکلاتت برطرف میشه منم ناباروری دارم ولی میدونم خدا خیلی مهربونه نمیزاره بندهاش غصه بخورن حتما تو کارش حکمتی داشته🙂🙂🙂 

مات و مبهوت توام      ماه تماشایی من  👩🏻‍❤️‍👨🏻💞    

عذر میخوام زیاد سوال پرسیدم، از قدیم گفتن دردت رو پیش طبیب نبر، ببر پیش درد کشیده 😄😘

دور از جونت ...ایرادی نداره عسلم بپرس 

خوب بگو چته که نگرانی

اها خدا خیلی مهربونه نگران نباش ایشاالله مشکلاتت برطرف میشه منم ناباروری دارم ولی میدونم خدا خیلی مه ...

عزیزم یه لحظه حس کردم یه صف هست که خانوما وایسادن برای تحویل بچه..و تو مطمئن باش تو صفی. هنوز نوبت تو نشده.صبور باش🌺

پدر همسرم کراتین خونش رو ۷ اومده .میگن باید دیالیز بشه.کسی تجربه ای داره؟دیالیز جواب میده؟

حالت تهوع داره ؟

بلع جواب میده

دقیقا  بابای من سرطان مری که درمان شد بعد یه سال دوباره مبتلا به سرطان ریه شد، و الان یه جلسه دوم شیمی درمانیش رسیده ،طی تجربه شخصی خود من اون استرسی که ما کشیدیم قبل از اینکه جواب آزمایشش معلوم شه از خود سرطان بدتر بود ، پس الکی استرسی نشو که حالتو از اینی که هست خیلی بدتر میکنه، ما یه هفته جهنمو به چشم دیدیم، در صورتی که وقتی مطمعن شدیم سرطانه یه شب طول کشید تا با واقعیت کنار بیایم ، با اینکه سخته ولی نه به اندازه استرسمون، توکل به خدا کن و بگو هیچیم نیس اگه خدایی نکرده باشه هم دوباره از پسش برمیام و شکستش میدم،انشالله که همیشه سلامت باشی

عزیزم یه لحظه حس کردم یه صف هست که خانوما وایسادن برای تحویل بچه..و تو مطمئن باش تو صفی. هنوز نوبت ت ...

قربونت برم من عزیزم🥺🥺🥺😘😘😘

مات و مبهوت توام      ماه تماشایی من  👩🏻‍❤️‍👨🏻💞    

احسنت حالا این بخش کوچیکشه که عوارضش کم هم نیستهمه انواع مواد غذایی کارخونه ای امواج گوشی و دکل هاخو ...

خیلی خیلی خیلی .....اینهمه هوا آلوده بخاطر صنعت ها ، این ریزش موها ک آنقدر خونوما رو درگیر کرده بخاطر همین مواد بد خوراکی و .......

خلاصه اوضاع خیلی خرابه 

پناه بر خداوند 

سختی های زندگی ها زیاد شده 

قدیمی هام قطعا یه سری سختی ها داشتن اما مطمعنا انقد ب وحشتناکی اوضاع الان ما نبوده سختی های زندگیشون