2777
2789
تازه متوجه شدن. دوهفته ای میشه متوجه شدن کلیشون مشکل داره.چون علائم خاصی مثل ورم دست و پا و...نداشتن ...

وایی چطور یکهو اخه 

کلیع زود و یهویی خراب نمیشع 

احتمالن دیر متوجه شدین

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
تازه متوجه شدن. دوهفته ای میشه متوجه شدن کلیشون مشکل داره.چون علائم خاصی مثل ورم دست و پا و...نداشتن ...

دور کمرشو با پارچه یا شال پشمی ببنده

نه اینا که توی بازار هست به کسی که توی ده یا روستا هست و پشم اصل سراغ داره سفارش بدید براتون بیاره

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وایی چطور یکهو اخه کلیع زود و یهویی خراب نمیشع احتمالن دیر متوجه شدین

بله.چون علائم خاصی نداشتن دیر پیگیری کردن..شایدم حال بدیشون و میذاشتن پای دیابت و...همین باعث شده دیر متوجه شن.دکترا هم تعجب میکنن

نوشابه هم اصلا نخوره چون سم داخل نوشابه رسوب میکنه داخل کلیه و باعث از کار افتادنش میشه

اصلا رعایت نمیکنه رژیم غذاییشو..

بااینکه دیابت داره نوشابه و شیرینی و ...میخوره..

بابت پیشنهاد شال بستن هم ممنونم عزیزم.حتما بهشون میگم.ولی اصلا پیگیر نیست مادرشوهرم.بنظرم اینجور مواقع خانوم خونه نقش اصلی و داره. اوایل من کلی دمنوش و کلی راهکار از اطرافیان میپرسیدم.از اینترنت درمیاوردم.پیگیر بودم.بعد دیدم اصلا هرچی میگم عمل نمیکنه..روال عادی جلومیره.نه ممنوعیت غذاییارو رعایت میکنه ...

اصلا رعایت نمیکنه رژیم غذاییشو..بااینکه دیابت داره نوشابه و شیرینی و ...میخوره..بابت پیشنهاد شال بست ...

متأسفانه وقتایی که بیمار خودش رعایت نمیکنه حرص و جوش اطرافیان کار بیهوده ایه

حالا تغذیه رو رعایت نمیکنه ولی بازم همون بستن شال پشمی دور کمر، کمک زیادی به درمانش میکنه

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️