2777
2789
عنوان

تو این سن خواستگار با این مشخصات قبول میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 117 پست
خیلی احساسیه حقوقش نزدیک ۲۰

خوبه قبول کن👌 میتونه خونه اجاره کنه بعد میری سر زندگی خودت اینجوری به نظرم شرایطتت بهتر میشه البته آینده رو کسی ندیده ولی به نظرم قبول کنی برات بهتر میشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا ۱۰ سال اختلاف مشاوران خانواده میگن عیبی ندارد و برای سن های بالای ۴۰ سال این اختلاف سنی اگر بیشتر ...

دخترخانوم ۸ سال از آقاپسر بزرگ ترن و چون اینجا ایرانه دچار چالش میشن

خودم روانشناسم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اخه خانوادش رو به زور راضی کرده نمیشه سخت گرفت

کم نیست خودش هم که پولدار نیست فقط هواست باشه از اول باید پس انداز کنی 

من کرمانشاهیم تو شهر ما با اختلاف سنی زیاد ازدواج میکنن بدبخت هم نشدن ی جورایی اصلا اختلاف سنی ملاک نیست میخام اینو بگم 

مگر الان نمی بینی کلی خانوم جوان و زیبا شوهرشون سرد شده . قطعی نمیشه گفت . بستگی به آدمش داره .

واقعا بستگی به آدمش داره 

والا راه به راه آدم میبینم اکثرا از ی دهه هستن دارن طلاق میگیرن 

استارتر خیلی شرایط سختی داره اگه پسر پایبند و اهلی باشه چرا ازدواج نکنن 

کم نیست خودش هم که پولدار نیست فقط هواست باشه از اول باید پس انداز کنی من کرمانشاهیم تو شهر ما با اخ ...

تو شهر شما استثنائا این خرده فرهنگ شکل گرفته که اوکی هست ولی بقیه جاها اکثرا دچار مشکل میشن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
خودش که میگه مهم نیست براش نمیدونم واقعا ریسک بزرگیه توکل برخدا

ببین دوست من همه چی بستگی به ذهنیت خودمون داره... یکی از فامیل های من حدود ۵۵ سال پیش از همسرش جدا شده بود بعدش ۱۰ سال بعد با پسری ازدواج کرد که ۶ سال ازش کوچکتر بود سابقه ازدواجم نداشت خداروشکر خوشبخت بودند تا چند سال پیش که فوت شدن... نگران نباش اگر تصمیمت رو گرفتی با توجه به شرایط خودت، حسابی شناخت کسب کن و باهاش صحبت کن و در نهایت توکل کن بخدا... ازدواج در بهترین حالتش تصمیم تضمین شده ای نیست و یک ریسکه...

دخترخانوم ۸ سال از آقاپسر بزرگ ترن و چون اینجا ایرانه دچار چالش میشنخودم روانشناسم

همه چیز ایده آل جلو پیش نمیره . بله منم میدونم بهترین اختلاف سنی ۳ سال ۴ سال آقا بزرگتر باشه . تا ۱۰ سال اختلاف چالش جدی پیش نمیاد واقع بین باشیم

چی بگم اخه برم زن مطلقه بچه دارم بشم یه دردسر داره

چراعزیزم مشکلی نداره اولویتت این باشه طرفت اخلاق داشته باشه انسانیت داشته باشه طلاق گرفتن وبچه داشتنش مهم نیست این همه مرد مجرد که بازن مطلقه بچه دارازدواج میکنه زنم میتونه علت طلاق رو جویاباش چی بوده مشکل ازمرد نباشه چه اشکالی داره بلاگرمیشناسم با مردی که جداشده بود دوتادختربچه داشت ازدواج کرده خیلی هم خوشبخت مهم اینه مرده آدم باشه بااخلاق باشه 

همه قرار نیست دچار چالش بشن

هزار چالش دیگه که تو زندگی اسی هست رو نمیبینه همین یه چالش که معلوم نیس اتفاق بیوفته یا نه رو میخواد ببینه🤷‍♀️

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...