2777
2789
مگه میشه تبعات نداشته باشه؟؟نکنه شمام همینکارو میکنی؟عزیزم وقتی بچه سر کلاس حاضر نباشه بره فوتبال با ...

چی داری میگی  خانم کی من بجای ‌‌بچم نوشتم اولاکلاس دخترمن طور ی که خودش باصدای  خودش بایدحضوری بزنه بعدشم باصدای خودش ج بده. چراکامنتای دیگران روسرمن میریزید وجواب میدیداون هم بااینهمه تهاجمی😐

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی داری میگی خانم کی من بجای ‌‌بچم نوشتم اولاکلاس دخترمن طور ی که خودش باصدای خودش بایدحضوری بزنه ...

ضمناچجوری راحت اززبدن دیگران حرف میزنی من حتی بنیرمم نمیگم بجای دخترم شده تکلیف نداشته باشه میگم خانم نتونست... چون بشدددت ازدروغ متنفرم. لطفاهمه روجمع نبندید. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بابا پسر منم کلاس اول هست شاغلم هستم دیروز تعطیل بودم شاد که وصل نمیشد ولی اونقدرام سحت نبود کلیپ ها ...

درسته ولی خانمی مال مافقط توشهددرس میده بچه منم دیراموزمنم بارداراستراحت مطلقم مدام بایدتذکربدم وحرص بخورم.... شاغل بودن فرق داره گلی بالاخره بیرون حرص وجوش ولی توخونه وشرایط و... خیلی مشکل تره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درسته ولی خانمی مال مافقط توشهددرس میده بچه منم دیراموزمنم بارداراستراحت مطلقم مدام بایدتذکربدم وحرص ...

چی بگم من که بچم تنهایی وصل میشه به معلمش گفتم شرایطم رو ایشونم درک می کنه من میام خونه ۶ بعد از ظهر هست تازه ببینم طفلی چیزی از غیرحضوری یاد گرفته یا نه البته این دو روز خونه بودم ولی بقیش تنها بود  اما من چون یکی هشتم دارم ابن مراحل رو قبلا طی کردم و به این نتیجه رسیدم الکی حرص نخورم بالاخره یاد می گیرن همین الانم من پسرم گاهی میبینم فارسی رو از چپ به راست مینویسه استرس نمیگیرم بهش می گم درست می کنه یا به معلمش میگم بهش دوباره یادآوری کنه اول خیلی سخته طبیعیه خیلی ایرادات

چی بگم من که بچم تنهایی وصل میشه به معلمش گفتم شرایطم رو ایشونم درک می کنه من میام خونه ۶ بعد از ظهر ...

ممنون عزیزم ایشالله همشون موفق بشن به دلخوشی وسلامتی. 🤗♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40