2777
2789
عنوان

تو این سن خواستگار با این مشخصات قبول میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 117 پست
برادرای منم مخالف کار من هستن ولی من کوتاه نمیام خیلی زجر کشیدم هنوزم میگن نرو ولی من دیگه گوشم بدهک ...

من یه چند سالی منشی بودم بعد زیرابم زدن خیلی دنبال کار بودم جور نشد

یه جورایی دوست داریم همو قبلا همکار بودیم

اگر همو دوست دارید به نظرم سن اینقدر مشکل بزرگی نیست در صورتی که خودش مشکلی نداره شما هم سن رو مشکل بزرگی نبینید... دل دو نفر که با هم باشه میتونن در کنار هم زندگیشون رو بسازند همه که نباید با یه قاعده ازدواج کنند.

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری و خوشبخت ترین بشی دوست عزیز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر همو دوست دارید به نظرم سن اینقدر مشکل بزرگی نیست در صورتی که خودش مشکلی نداره شما هم سن رو مشکل ...

خودش که میگه مهم نیست براش نمیدونم واقعا ریسک بزرگیه توکل برخدا

دلیلتم بگو

اولین و مهم ترین دلیلم اینکه از نوشتت مشخصه خودتم ازش خوشت نمیاد

سن ایشون ۸ سال از شما کمتره که کلی چالش میتونه ایجاد کنه مخصوصا که خودتون گفتین تو ظاهر هم این تفاوت سنی مشهوده ، آقایون ایرانی هم که سلطان ادا درآوردن در این جور مواقع قطعا به روتون خواهد آورد در آینده!

ایشون از نظر جسمانی هم دچار مشکل هستن و احتمالا مشکل شون جدی هست که مطرح کردن وگرنه چیزی نمیگفتن مطمئن باشین

شرایط خانوادگی تون سخته درست اما یه ازدواج بد میتونه شرایط تون رو بدتر هم بکنه فرض کنین خدایی نکرده بخواین جدا بشین اون وقت خانواده تون بسیار بدتر از قبل باهاتون برخورد خواهند داشت

یکم بیشتر صبر کنین انشاالله یه مورد مناسب تر بیاد

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
همین ترسم از منت و دلسردی بعد کجا رو دارم برگردم

باید از الان محکم رفتار کنی 

بابات رو آماده کن که اومدن خاستگاری شل نگیره 

به نظرم با شرایط سخت تو ازدواجت شاید بدم نباشه 

از اول سنگاتو وا بکن 

اولین و مهم ترین دلیلم اینکه از نوشتت مشخصه خودتم ازش خوشت نمیادسن ایشون ۸ سال از شما کمتره که کلی چ ...

تا ۱۰ سال اختلاف مشاوران خانواده میگن عیبی ندارد و برای سن های بالای ۴۰ سال این اختلاف سنی اگر بیشتر از ۱۰ سال هم شد عیبی نداره