2777
2789
عنوان

تو این سن خواستگار با این مشخصات قبول میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 117 پست

خواهرم خودت بهترین تصمیم گیرنده ای هرکسی متناسب با خودش انتخاب کنه و گزینه های داره . زیاد سخت نگیر.  تقریبا نصف مردم ایران خونه ملکی و ماشین ندارن . همین که معتاد نباشه اخلاقش خوب باشه کاری باشه و رفیق باز نباشه یعنی خوبه . اینکه ظاهرش چطوره هم باید به دل شما بشینه . زیاد سختگیری نکن.من خودم که آقا هستم دختر همه چی تموم پیدا نکردم خیلی خیلی کم دختر همه چی تموم پیدا میشه چون معیار های سختگیرانه دارم باید یکم شل کنی ساده بگیری 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شرایطتتون تقریبا شبیه منه البته من 40 سالمه با مادرم زندگی میکنم روزی 12 ساعت سرکارم و خرج مادرمم می ...

شما کار داری من بیکارم برادر معتاد دارم که نمیزاره کار کنم

خواهرم خودت بهترین تصمیم گیرنده ای هرکسی متناسب با خودش انتخاب کنه و گزینه های داره . زیاد سخت نگیر. ...

چه خوب که شما اقایی به نظرتون این پسره بعد ازدواج سرد میشه دلشو میزنم