2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی چجوری؟الانکه من دیپلمم فنیه میخام تو پچدانشگاه تجربی بخونم باید چیکار کنم؟

الان که یازدهم دوازدهم تجربی باید امتحان بدی خرداد 

سال بعدم دهمم اضافه میشه

و دروس تخصصی ام بخونی و کنکور بدی

اگه میخوای ثبت نام کنکور شروع شده

کاربری از ۱۲.مرداد دسته منه(:
پزشکی هم میشه چ دلش خوشه بچه هاتجربی توش موندن تو از کجا سرداوردی.اونوقتی‌ک شما عشق و حال میکردین ای ...

چجوریمم موندیمم🥲

اگه سهمیه باشه با پنجم ابتدایی ام پزشکی میاری

کاربری از ۱۲.مرداد دسته منه(:

پرستاری ازادشم باید اول بری تجربی دیپلم تجربی بگیری (حتما دی باید دیپلم بگیری ) حتما تا الان ثبت نام کردی خودت ...

خرداد بتونی ترمیم دوازدهم و یازدهم رو نهایی تمام دروس رو امتحان بدی 

کنکور بدی و انتخاب رشته آزاد کنی 

رشته های علوم پزشکی آزاد و پردیس و خودگردان وو...همشون با کنکوره رتبه خوبی هم میخوان🤣

چون رشتتون غیر مرتبطه ی مطلب راجب تجربی بگم...با نمرات نهایی ۱۸/۱۹ و درصد ۶۰ به بالا راحت میتونین قبول بشین😂😌

موفق باشید 

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤