۳۶ سالم مجرد لیسانس بنا به دلایلی بیکارم تا حالا خواستگار به جز دو تا مطلقه بچه دار مرد نداشتم مادر و خواهر ندارم زیر سرکوفت پدر و زن بابام پسره ۲۸ سالشه مجرد کارگر کارخونه فوق لیسانس خانواده روستا زندگی میکنن که با ما ۱۱ ساعت فاصلس مشکل کمر درد داره قبلا تصادف کرده مهره کمرش اسیب دیده هیچی به جز یه پراید مدل پایین نداره به لحاظ ظاهری هم معلوم من بزرگترم
خواهرم خودت بهترین تصمیم گیرنده ای هرکسی متناسب با خودش انتخاب کنه و گزینه های داره . زیاد سخت نگیر. تقریبا نصف مردم ایران خونه ملکی و ماشین ندارن . همین که معتاد نباشه اخلاقش خوب باشه کاری باشه و رفیق باز نباشه یعنی خوبه . اینکه ظاهرش چطوره هم باید به دل شما بشینه . زیاد سختگیری نکن.من خودم که آقا هستم دختر همه چی تموم پیدا نکردم خیلی خیلی کم دختر همه چی تموم پیدا میشه چون معیار های سختگیرانه دارم باید یکم شل کنی ساده بگیری
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.