من ۱۲ هفته هستم قشنگ بچمو حس میکنم پایین شکممه ی خورده تو پهلومه یعنی وقتی ب پهلو میخابم حس میکنم روش خابیدم سنگینیشو تو پهلو راستم قشنگ حس میکنم میگم نکنه بد باشه اینطور خابیدن هنوز ۳ ماهم نشده مکافات دارم با خابیدن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حالا من ۳۴ هفته ام قشنگ سرش زیرمه چون عرضیه ولی خب چاره چیه😂
و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂 اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠 اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه. تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡 یه زندگی از تو طلب کارم. آیینه ها میگن افسردگی دارم. روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم. با این همه رویا از زندگی سیرم از آدما خستم از همه ترسیدم. تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟
اره دقیقا توروخدا دعا کنین بچهامون سالم بدنیابیان من ک ازاسترس سکته میکنم هرروز دارم لحظه شماری میکن ...
حتما عزیزم و اینکه واقعا بی خیال باش من فروردین ۱۴۰۱هم یک بار زایمان کردم انقدر بی خیال بودم همه چی به خوبی و خوشی رفت جلو خیلی زایمان راحتی داشتم انشالله برای شما هم خیلی راحت باشه
نمیدونم ولی ی چیزی سمت راستمه قشنگ رو پهلو راست میخابم درد میگیره
عزیزم منم دقیقا همین حس رو از اول بارداری دارم.قشنگ به پهلوی راست میخوابیدم حسش میکردم و الانم همونه فقط بزرگتر و بالاتر هستش.حالا باز میگن نه اینطور نیست😂😂