2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 72 پست
دقیقا سونو رفتم دیروز ۶ سانته

میدونم ولی نگران نباش من الان چهارده هفتم گاهی رو شکم میخابم الانا اونقدی نیست ک اذیت شه

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصن بگو اندازه ی یه گردو یا ی لیمو بازم شناوره اینقدر واضح نمیشه حسش کرد

از گردو ک بزرگتره ولی اره نمیشه حس کرد تو اون هفته ها

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

شاید باورت نشه قشنگ حسش میکنم ی چیز مثل توپ سمت راست شکممه مطگئنم خودشه

ن عزیزم حس میکنی چون بدنت داره تغییر میکنه یه جسم اضافی تو بدنه مطمعنا مث قبل نیست قدرت تلقینی هست وگرنه اون الان انقددددددد کوچولوههههه که اصلا سنگینی نداره 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

خب پس این چیه من حسش میکنم قشنگ مثل ی توپ کوچولو که گاهی تیر میکشه

شاید جفته شاید نفخه دوست من گیرداده بود من تو ۱۰هفته حرکت جنینمو میفهمم ما مردیم  تا ب این ثابت کنیم هنوز زوده رفت دکتر گفته بود نفخ.

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ممنون عزیزم من سی و شش هفته ام دو هفته دیگه عمل دارم

عه پس باهمیم منم ۱۵روزدیگه سزارینم.انشائ الله صحیح و سالم بغل بگیریم جفتمون

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون