2777
2789
پس چرا دو تا آوردی؟

دومی رو میخواستم برم برا سقط

با قرص اورژانسی شد

رفتم سونو

قلب داشت

نگهداشتم

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
دخترم پیش یک می‌ره پسرمم می‌بره خانه بازی فعلا ک روان برام نمونده خرابکاران انقد بخدا هیچکس دلم نمی‌ ...

چرا میتونم تصور کنم تو خود منی😂😂😂

عزیز دلم کاش من و تو رو یه ماه یه جا میبردن مغزمون را ماساژ میدادن فقط

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا میتونم تصور کنم تو خود منی😂😂😂عزیز دلم کاش من و تو رو یه ماه یه جا میبردن مغزمون را ماساژ میدا ...

خالم میگ ببر دو هفته بچه هاتون بذار بهزیستی

خودتم برو تیمارستان

اونجا بهت قرص خواب میدن تخت بخواب 

آهنگ میذارن ریلکس کنی

🤣🤣🤣🤣🤣🤣ببین و تا چ حد

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
همه چی شده چشم و هم چشمی

دقیقا اینقدر زورم میاد که نگو همین که میندازن بیرون یادشون میفته مثل مجردا به خودشون برسن بجه ها هم مثل علف هرز بیان بالا سراغ دارم تا دلت بخواد 

بیا اگه اصفهانی با هم فرار کنیم😂😂😂

نزدیکتم نیستم اما اگر یک روز خواستی فرار کنی من پایه‌ام 

یا تو بیا یا من میام بعد باهم فرار میکنیم کار میکنیم سرمایه جمع می‌کنیم🤣🤣🤣

خالم میگ ببر دو هفته بچه هاتون بذار بهزیستیخودتم برو تیمارستاناونجا بهت قرص خواب میدن تخت بخواب آهنگ ...

شوهر من میگفت تو از دست اینا یا سکته میکنی یا تیمارستانی میشی ببین کی بهت گفتم😵‍💫

حتی مادرم که صدا ازش درنمیاد هیچوقت میگه اینا بچن تو داری😢😂😵‍💫

دقیقا اینقدر زورم میاد که نگو همین که میندازن بیرون یادشون میفته مثل مجردا به خودشون برسن بجه ها هم ...

حالا من بدبخت ک ب خودم نمی‌رسم ۲۴ ساعتها ب فکر این دوتام چ گلی ب سرم زدن؟

شوهر من میگفت تو از دست اینا یا سکته میکنی یا تیمارستانی میشی ببین کی بهت گفتم😵‍💫حتی مادرم که صدا ...

مامان من ک کلا نگه نمیداره 

ب شوهرت بگو نصفش تقصیر توعه اگ نگه میذاشتین این وضع من نبود مردک 

مثل شوهر من آه اه

نه من از همه کاری خستم میخام سر به بیابون بزارم فقطاگه میای تک زنگت بزنم😵‍💫😢😑

پایه‌ام رفیق

بریم

مامان من ک کلا نگه نمیداره ب شوهرت بگو نصفش تقصیر توعه اگ نگه میذاشتین این وضع من نبود مردک مثل شوهر ...

مادرا نمیتونن دیگه بندگان خدا

شوهرم که اگه تنهاشون بزارم صداش تا سر کوچه میاد تازه یکی میخاد این گنده ها را اروم کنه

کاش حداقل یکم لاغر میشدیم😢به شوهرم میگم رژیم رو من اثر نداره ببرم روانشناس بلکه لاغر بشم

از استرس و ریزه خوری کردن فداتشم. من میخواستم آمپول لاغری بگیرم اونم انقد عوارض زیاد داشت ک منصرف شدم

تنها راهش ورزش و کم کردن غذا

یا هم اسلیو معده