2777
2789
حق داریدقیقا دلیلم برای اینکه نمیخوام اصلا و ابدا بچه دار بشم همینه که زندگی رو مختل میکننالبته قطعا ...

نه نیاررررر بخدا شیرینی نداره فقط و فقط حمالیه وبس

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
خیلیییی پرررووووووودیک آب از سرم گذشته فقط دلم میخواد دو دقیقه دهنضون ببندن و ساکت باشن و بشینن دلم ...

وای عزیزم من حتی دیگه حوصله بیرون رفتنم ندارم

چون تو ماشینم همینن

دعوا و جیغ و داد

با یه شوهر بی اعصاب

جنسیتشون چیه

چند سالن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنیدن کی بود مانند دیدن یعنی صد تا کتاب بخونی تا نیای داخل گود نمی دونی چه خبره

از زندگی من چی میدونی شما 

من خواهر و برادرم رو رسماً خودم بزرگ کردم بخاطر شاغل بودن مامانم

به حدی باشعور و ساکتن که همه تعریفشون میکنن 

من به خالق دلبسته ام و چه زیبا معطر می‌کند تمام زندگی ام را با عطر خوش موفقیت🤍پ ن:به تفاوت های بینمون توجه نکن دوست خوبم🫶

وای عزیزم من حتی دیگه حوصله بیرون رفتنم ندارمچون تو ماشینم همینندعوا و جیغ و دادبا یه شوهر بی اعصابج ...

دختر و پسر

۴ و ۵ و نیم

شوهرمم مارو بیرون نمیبره میگ بااین دوتا بدتر آدم عصبی میشه خودت ببرشون بیرون اینم سوییچ

مرتیکه احمق

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
نه نیاررررر بخدا شیرینی نداره فقط و فقط حمالیه وبس

دور از جونت ولی حق داری. خیلی خیلی سخته

اطرافیان هی میگن بیار دیر میشه دیگه نمیشه و.... اما راستش اصلا تو خودم نمیبینم توان این همه سختی که هیچوقتم تموم نمیشه

خدا بهت قدرت و سلامتی بده عزیزم

دختر و پسر۴ و ۵ و نیمشوهرمم مارو بیرون نمیبره میگ بااین دوتا بدتر آدم عصبی میشه خودت ببرشون بیرون ای ...

مال منم دوسال و نیم تفاوت سن دارن پسر و دختر

ببخشید مثل سگ و گربن با هم

انشاالله از شما هم برن مدرسه بهتر میشن

مال من 10 و 7 سالن 

دور از جونت ولی حق داری. خیلی خیلی سختهاطرافیان هی میگن بیار دیر میشه دیگه نمیشه و.... اما راستش اصل ...

قوربونت عزیزم

هیچوقت بخاطر حرف دیگران خودتو ننداز تو چاه

اگ شوهرت همراهته 

اگ مسئولیت نصف نصف یکم روش فکر کن اما اگر یک شوهر بی فکر داری ابدااااا

اصلا ک‌فقط خودتو پیر می‌کنی 

بچه های الان مثل قدیم نیستن یکجا بشینن با اسباب بازی کنن 

فقط و فقط توقع خالصن

مال منم دوسال و نیم تفاوت سن دارن پسر و دخترببخشید مثل سگ و گربن با همانشاالله از شما هم برن مدرسه ب ...

دخترم پیش یک می‌ره پسرمم می‌بره خانه بازی فعلا ک روان برام نمونده خرابکاران انقد بخدا هیچکس دلم نمی‌خواد بیاد خونم همه جا خراب همه جا داغون دیوار ها انگار موش جویده نمیتونی تصور کنی چکار میکنن

بچه هاتون کوچیکن خودتونم سنتون کمه پسمن 28 سالمه

من ۴ سال کوچکتر از شمام