2777
2789
مادرا نمیتونن دیگه بندگان خداشوهرم که اگه تنهاشون بزارم صداش تا سر کوچه میاد تازه یکی میخاد این گنده ...

واقعا چرا مردای الان انقد سلیطه شدن؟

شوهر منم مثل این زنا سرو صدا راه میندازه نامرد بچه هاتن نمیمیری نگه داری

بخدا نصف مشکلات منو تو تقصیر مرد نفهم زندگیمونه

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از استرس و ریزه خوری کردن فداتشم. من میخواستم آمپول لاغری بگیرم اونم انقد عوارض زیاد داشت ک منصرف شد ...

اره عزیزم دقیقا همینه

منکه هرچی میرم دکتر میگه اول مغز و اعصابتو درست کن تا بدنتم درست بشه

گفتم این مغز من دیگه ترکیده درستم نمیشه

منم دوست دارم اسلیو کنم اما خیلی میترسم

واقعا چرا مردای الان انقد سلیطه شدن؟شوهر منم مثل این زنا سرو صدا راه میندازه نامرد بچه هاتن نمیمیری ...

اره بخدا اگه همراه بودن عالی بود

هر چند شوهر من کارگره و کارش واقعا سخته حق داره گاهی

اره عزیزم دقیقا همینهمنکه هرچی میرم دکتر میگه اول مغز و اعصابتو درست کن تا بدنتم درست بشهگفتم این مغ ...

شما هم ریزه خواری میکنی؟؟

من از دست بچه ها وعده درست ندارم 

از طرفی گرسنه بشم رو میارم ب چیپس و پفک و کیک و هرچی ک آماده‌ی بخاطر همین دارم می‌ترکم دیگ 

نگاه من قرص سینا هزال از داروخانه گرفتم یک ساعت قبل ناهار و شام بخوریم کمتر میخوری اما من آخه شام و ناهار نمی‌خوام همش ریزه خواری بخاطر همین چاق میشم

بعضی روزا اراده کنم بچه ها اذیت نکنن شده یک هفته تونستم کم بخورم مراعات کنم ۳ کیلو کم کردم باز عصبیم کردن اون ۳ کیلو شد ۶ کیلو برگشت بهم 

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
اره بخدا اگه همراه بودن عالی بودهر چند شوهر من کارگره و کارش واقعا سخته حق داره گاهی

😢😢😢خدا الهی برای همه درست کنه

و انشالله دیگ ب من یکی ک بچه عنایت نکنه خسته شدم واقعا خیلی سخته زندگی

مخصوصا بچه اگر بد ذاتی کنه

بنده مادر دو عدد فرزند شیر به شیر میباشم  که از سر شب که کتک خوردن و سه تایی گریه کردیم تا حالا حالم جا نیومده و نفس تنگی دارم

فقققط تو سر و مغز هم میزنن

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
بنده مادر دو عدد فرزند شیر به شیر میباشم که از سر شب که کتک خوردن و سه تایی گریه کردیم تا حالا حالم ...

درکت میکنم عزیزم با تک تک سلول های بدنم درکت میکنم خدا فقط بهت صبر و آرامش و جون بده

و خودش بچه هامونو اروووم و آدم کنه

من الان دومی رو باردارم از همین الان استرس دارم

بگردم....

خدا بهت توان بده

من الان نسبت ب چهل دقیق پیش ک تاپیک زدم آدم تر و آروم تر شدم چون این دوتا خوابیدن بلاخره

حالا من بدبخت ک ب خودم نمی‌رسم ۲۴ ساعتها ب فکر این دوتام چ گلی ب سرم زدن؟

چی بگم کلا من با بچه آوردن مخالفم 

اگر ریسک کردی باید تا آخرش بری چون اونا با نیل خودشون نیومدن 

بگردم....خدا بهت توان بدهمن الان نسبت ب چهل دقیق پیش ک تاپیک زدم آدم تر و آروم تر شدم چون این دوتا خ ...

چقد سخته اخه بگو مرض داشتی دومی رو باردار شدی بخدا تازه داشت روانم اروم میشد دخترم ۵سالشه بهتر شده بود که باز خودمو بدبخت کردم  

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقد سخته اخه بگو مرض داشتی دومی رو باردار شدی بخدا تازه داشت روانم اروم میشد دخترم ۵سالشه بهتر شده ب ...

حالا ایشالا بچه خوش خلق و خوش پاقدمی باشه و اذیتت نکنه

بارداری خیلی دعا کن استرس نداشته باش سعی کن آرامشتو ب بچه تو شکمت هم القا کنی ک بچه خوبی بشه

حالا ایشالا بچه خوش خلق و خوش پاقدمی باشه و اذیتت نکنهبارداری خیلی دعا کن استرس نداشته باش سعی کن آر ...

بخدا تو این بارداری اصلا حال خوبی نداشتم الان یه هفته س کار من شده گریه بخاطر بابام مریضه همش نگران اونم دیگه نمیدونم این بچه بیچاره چی بشه 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40