2777
2789
اتفاقا بچه های من از دارا بودن زیاده ک هار شدن می‌دونن چیزی خراب بشه زود جایگزین میشهمی‌دونن هرروز ت ...

تو کپی منی

منم دوتا پشت هم دارم و خودم نزدیک 40 کیلو اضافه وزن گرفتم انقدرم هررروز حرص و استرس دارم که حد نداره

دائمم همدیگه را میزنن و دعوا میکنن

گاهی میشینم فقط از دستشون گریه میکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازدواج نکردم درسته و تا وقتی به اندازه کافی مطالعه و تحقیق راجع به بزرگ کردن و تربیت بچه نخونم و صبر ...

شنیدن کی بود مانند دیدن یعنی صد تا کتاب بخونی تا نیای داخل گود نمی دونی چه خبره 

اشتباه بسیار بزرگیه که بچه بچه هرچییی بخواد براش فراهم باشه تا خراب کنن جایگزین داشته باشن چون بسیار ...

نگاه خوابشون همممم بخاطر همینه 

میخوان بیدار بمونن جون من لعنتیووو بگیرن می‌دونن یکی هس نفر ببخشید خر خورده گوش ب فرمان فقط برای اینک اینا دو دقیقه آروم بکیرن

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
تو کپی منیمنم دوتا پشت هم دارم و خودم نزدیک 40 کیلو اضافه وزن گرفتم انقدرم هررروز حرص و استرس دارم ک ...

آخ گفتی.

از اضافه وزن دارم روانی میشم

یک عالمه استرس و فشار عصبی افتاده ب جونم

بخدا ب غلط کردن افتادم بچه چیه دارم میمیرم بخدا

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
شنیدن کی بود مانند دیدن یعنی صد تا کتاب بخونی تا نیای داخل گود نمی دونی چه خبره

اینا درکی از قضیه ندارن، تقصیری هم ندارن چون واقعااااااااااا متوجه حس و حال استارتر نمی شن

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌
کل برقارو خاموش کنی و خودتو به خواب بزنی بازم نمیخوابن؟؟

نه عزیزجان 

انقد خودشونو ب تشک میمالن خش خش میکنن

باهم حرف میزنن 

دست میزنن سروصدا ایجاد میکنن ک من نمیتونم دهانمو ببندم همش باید تذکر بدم از اخر هم دوتا در باسنی باید بخورهچن تا بخوابن مثل همین الان از ۹:۴۰ آوردم تو رختخواب الان تازه خوابیدن مغزم درد می‌کنه گوشم سوت می‌کشه 

ببین یکم دلتو سفت کنتنبیه کنکم بزار براشونبچه های الان لوس و پررو ان

خیلیییی پرررووووووو

دیک آب از سرم گذشته فقط دلم میخواد دو دقیقه دهنضون ببندن و ساکت باشن و بشینن 

دلم برای سکوت لک زده

همش صدای غرغر و ور ور من گشنمه تشنمه و جیغ و داد دعوا 

آه آه اه

شبا براشون قصه بزار با گوشیتاز من اینجوری ساکت میشن اذیت نمیکنن دیگه میخابن

بخدا ب جون خودشون همین امشب ۲ تا قصه ۱۲ دقیقه ای گذاشتن

فایده نداره دلم میخواد بهشون قرص خواب آور بدم دیگ