2777
2789
حالا چرا اینقدر خشن

خشن نیستم 

اعصابم خورد میشه میبینم نمیتونه مادری کنه و فکر می‌کنه بچه داری خاله بازیه

من به خالق دلبسته ام و چه زیبا معطر می‌کند تمام زندگی ام را با عطر خوش موفقیت🤍پ ن:به تفاوت های بینمون توجه نکن دوست خوبم🫶

جالب اینه مستاجرن پول ندارن خونه کوچیکه و میارن خونه دعوا بچه افسرده

هوم منم اینجور والدین درک نمیکنم اتفاقا دنبال همبازی برای بچه ان ک تنهانباشه !!!!!!نمیدونن بچه ک پول نداره آرزوی مرگ میکنه هروز

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هوم منم اینجور والدین درک نمیکنم اتفاقا دنبال همبازی برای بچه ان ک تنهانباشه !!!!!!نمیدونن بچه ک پول ...

بدون تفکر و خودخواهانه  عمل میکنن

♡تصور کن تا خلق کنی  و دریافت کنی

خشن نیستم اعصابم خورد میشه میبینم نمیتونه مادری کنه و فکر می‌کنه بچه داری خاله بازیه

شما میشه زر زیادی نزنی و به فکر همون پارتنر جور کردنت باشی؟

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

متاسفانه سخت شده

مادذایی ک خودوشن هزار و یک نیاز دارن و تامین نمیشن

باید تو ی خونت فسقلی چند تا بچت شر و شیطون و بززگ کنن

قدیما بچهها یا کوچه بودن یا خونه اقوام دور هم

خوش بحال مردا ک همبشه مستمع آزادن

یه مشت بچه ریخته تو سایت یه کلمه حرف میزنی یه عالمه توهین میکنن

دقیقا

تو اینستا هر جرتی پرتی می بینن میان اینجا واسه ما درس انسان بودنو ادب میدن

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
کسی که حتی ازدواجم نکرده لطفاً از مادری حرف نزنه🙊

ازدواج نکردم درسته 

و تا وقتی به اندازه کافی مطالعه و تحقیق راجع به بزرگ کردن و تربیت بچه نخونم و صبرم و تقویت نکنم و.. همه جوانب رو نسنجم هم بچه دار نمیشم

من به خالق دلبسته ام و چه زیبا معطر می‌کند تمام زندگی ام را با عطر خوش موفقیت🤍پ ن:به تفاوت های بینمون توجه نکن دوست خوبم🫶

جالب اینه مستاجرن پول ندارن خونه کوچیکه و میارن خونه دعوا بچه افسرده

اتفاقا بچه های من از دارا بودن زیاده ک هار شدن می‌دونن چیزی خراب بشه زود جایگزین میشه

می‌دونن هرروز تفریح

می‌دونن هرچی بخوان امادس 

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

کاش بچها رو بسپری به همسری مادری یکی و یه نفس راحت بکشی اینجوری فرسوده و افسرده میشی 

خیلی سخته من با یکی تمام زندگیم بهم ریخت

دیگه دوتا و‌ اونم پشت سر هم که جای خود داره😟😖

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
اتفاقا بچه های من از دارا بودن زیاده ک هار شدن می‌دونن چیزی خراب بشه زود جایگزین میشهمی‌دونن هرروز ت ...

منظورم شما نبودی عزیزم  

شما حق داری هسته بشی  پشت حم واقعا سخته

♡تصور کن تا خلق کنی  و دریافت کنی

بدبخت مادرااا تا جوون بودن بچه ها خودشونو بسختی بزرگ کردن الان که میخوان به یه آرامشی برسن نوه هارو ...

دقیقا، تازه یکی دو تا هم نداشتن ، خیلیا غیر بچه مادرشوهرشون هم بوده 

اتفاقا بچه های من از دارا بودن زیاده ک هار شدن می‌دونن چیزی خراب بشه زود جایگزین میشهمی‌دونن هرروز ت ...

اشتباه بسیار بزرگیه که بچه بچه هرچییی بخواد براش فراهم باشه تا خراب کنن جایگزین داشته باشن چون بسیار ضعیف و بی مسئولیت  و پرتوقع بار میان در آینده...ربطی به بی‌خوابی شما نداشت ولی گفتم که این اشتباهه واقعا

کاش بچها رو بسپری به همسری مادری یکی و یه نفس راحت بکشی اینجوری فرسوده و افسرده میشی خیلی سخته من با ...

هییییچکس این دوتا بچه شر و شیطون و غرغرو و متوقع رو قبول نمیکنه 

همه میگن از رسیدگی زیاده اینا انقد بد شدن

انقد باج دادم