2777
2789
عنوان

ترسناکترین تجربه های ماوراییتونو بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 6202 بازدید | 466 پست
خیلی باحال گفت 🤣

آره نا کس یه جوری گفت

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                                         تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨

فرداش که بیدار شدم وحشت کرده بودم تو ذهنم القا میکرد باید با من رابطه داشته باشی و گر نه ......... ش ...

یا خدا ادامشو بگو چطوری از شرش راحت شدی احتمالا ** عاشق بوده

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منممم یک بار داشتم درمورد همین موضوعات می‌خوندم در اتاق خود به خود باز شد با اینکه کسی خونه نبود ببی ...

ای وای😁

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                                         تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨

منم مشابه همین حالت واسم پیش اومده‌. تا گفتم لااله الاالله ،یهو بدنم از لرزیدن متوقف شد

هوووف بعدش چی؟ خیلی دوست دارم ببینم بعدش چیکار میکردین 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

یه شب منو خواهرم تواتاق خواب بودیم اومده بودن دستگیره در رو بالاپایین میکردن ازترس جم نخوردیم فقط چشمامونو بسته بودیم .شب تاصبح ازرودست رد میشدن .از کنار دستمون رد میشدن 

لایک نکنید .توروخدا 
بعد مامانم برا من نذرکرده بود رفتیم امام رضابعداین ک زیارت کردیمو مامان بابام نمد رفته بودن کجا من ت ...

چقد ترسناک و هیجانی 

بعد کلا من اینقدر تواین خونه دچار اذیت ازاراشون شدم ک کلی دعانویس رفتم فکرکن نباید انواع ادویه ها پی ...

تتتههه😶😬

هوووف بعدش چی؟ خیلی دوست دارم ببینم بعدش چیکار میکردین

خواهرم از استادش پرسیده بود گفته بود همچین چیزی حقیقت داره .... و بختک نیست. و شیطان هست که در قالب انسان میاد ، ادمی که میشناسیدش . در قالب جسم بابام اومده بود بالای سرم و وقتی گفتم لااله الا الله ، بلافاصله محو شد و لرزش متوقف شد... خیلی ترسیدم ...و خوابم نمیبرد دیگه 

یه شب منو خواهرم تواتاق خواب بودیم اومده بودن دستگیره در رو بالاپایین میکردن ازترس جم نخوردیم فقط چش ...

چطور کنار اومدی ؟ 

بعضی وقتا هیجوقت ادم نمیتونه کنار بیاد ... 

ادامشو بگو لطفاااااا

فکر کردم موافق نیستید  چشم 

خواهرم از استادش پرسیده بود گفته بود همچین چیزی حقیقت داره .... و بختک نیست. و شیطان هست که در قالب ...

بسم الله الرحمن الرحیم 

منم ی خواب عجیب دیدم خیلی ترسناکک هنوز درگیرشم