2777
2789
عنوان

ترسناکترین تجربه های ماوراییتونو بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 7342 بازدید | 507 پست
من همونلحظه که گفتین گوشیو گذاشتم کنار خوابیدم ..حالا چرا؟؟

چند چیز باعث بهم خوردن چاکراهای بدن میشه در بعضی موارد باعث باز شدن میشه  یکی از ریاضت هایی که برای رسیدن به قدرت های ماورایی بیدار خوابی است  بیداری زیاد در شب باعث باز شدن چاکراها پنجم و هفتم میشه که باعث یه سری بیماری میشه. مثل افسردگی  دلگرفتگی. بی‌قراری و.....

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند چیز باعث بهم خوردن چاکراهای بدن میشه در بعضی موارد باعث باز شدن میشه یکی از ریاضت هایی که برای ...

عزیزم ببخش من ازت سوال دارم میشه جواب بدی؟ 

من خواب اموات رو زیاد میبینم کلا خواب زیاد میبینم بعضی ها تو خواب حال خوبی ندارن ولی پدرم همیشع حالش خوبه

بهضی اوقات افرادی رو از فامیل یدفعه میان به ذهنم که بهشون فکر نکردم بعد چند روز یه اتفاقی برای یکی ازون خانواده میفته مث مرگ.یا هر چیز دیگری از بعضی ادما حس خوب میگیرم میبینمشون از بعضی ها حس بد میگیرم 

نظرتون در مورد من چیه؟  چرااینچرااینجورم؟ 

اما جن و این چیزا نمیبینم 

فقط کوچکتر که بودم روح خواهرم رو دیدم که به بدنش برگشت

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
عزیزم ببخش من ازت سوال دارم میشه جواب بدی؟ من خواب اموات رو زیاد میبینم کلا خواب زیاد میبینم بعضی ها ...

چاکرا هفتم رو ببند  دعا شو من میخونم  شما سرچ کن کلمات جاعت فجیعت.....  انجام بده. در انتها مقداری از زرده رو فرق سرتون بزارید  بعد از چند ساعت برید حمام

چاکرا هفتم رو ببند دعا شو من میخونم شما سرچ کن کلمات جاعت فجیعت..... انجام بده. در انتها مقداری ا ...

چاکرا هفتم چیه؟  زردهچیه؟ 

چاکرا هفتم رو ببند دعا شو من میخونم شما سرچ کن کلمات جاعت فجیعت..... انجام بده. در انتها مقداری ا ...

و بعد اینکه من خیلی دلم میخواد کار رسمی یا اداری داشته باشم بااینکههوشم خوبه ولی نمیشه نمیدونم چرا

خانوما من دیشب با دخترم اتاق خوابیدیم همسرم توی هال کنار بخاری بعد همسرم عادت داره بدون رکابی و تیشرت میخابه فقط شلوارک داره.نصف شب ی لحظه تو خواب خواستم برگردم سمت دخترم طبق معمول چشامو باز کردم دیدم ی مرد ک از لحاظ هیکلی شبیه همسرم بود و رکابی سفیدپوشیده بود  از در رف بیرون لحظه اخر ی لحظه بهم نگا انداخت من صورتش یادم نبود ولی فک کردم همسرم اومده بخاری اتاقو کم کنه چون برگشتم دیدم بخاریم کم شده.دیگ تا صب راحت خوابیدم گفتم همسرم اومده دیگ.صب ازش میپرسم چرا بخاریو کم کردی شب گف چی من کم نکردم خودت کم کردی گفتم تو اومدی اتاق رکابی سفید پوشیده بودی گف من اصن رکابی نپوشیدم ک

بعد دید ترسیدم گف حتما خواب دیدی ولی من بیدار بودم اون لحظه.ذهنم درگیره کی بود اون 

اگ کسی میتونه کمکم کنه

❤️❤️❤️

کار گفته شده انجام شود

اگ میشه پیام بالامو بخون 

من هرشب قران میخونم نمازمم میخونم صلواتم میفرسم هروز ب این موضوع حس بدی ندارم ولی کنجکاوم کی بود ازین موضوع هم نمیترسم با اینک خیلی ترسوام

❤️❤️❤️

خانوما من دیشب با دخترم اتاق خوابیدیم همسرم توی هال کنار بخاری بعد همسرم عادت داره بدون رکابی و تیشر ...

فقط در صورت تکرار نیاز به پیش گیری داره  یک یا دو بار مشکلی 

نداره

خانوما من دیشب با دخترم اتاق خوابیدیم همسرم توی هال کنار بخاری بعد همسرم عادت داره بدون رکابی و تیشر ...

شاید شوهرت بوده توی خواب اینکارارو کرده یادش نیست و پیش میاد..

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍