2777
2789

دیشب مهمون داشتیم شکمم یه غر غر زشت کرد شبیه ...🤕

بعد سه تا خانم یه طوری بد نگام کردند 😶‍🌫️بعد چند دقیقه دوباره شکمم استارت زد گفتم خوبه چیزی خوردم شکمم غر غر می‌کنه خیلییییی خجالت کشیدم چطوری ثابت کنم شکمم بود؟ 😭

میخوام به یکی از خانما که دوست ترم باهاش به بهانه ای در فضای مجازی پیام بدم بگم که شربت معده خوردم شکمم بد غرغر می‌کنه صدای توپ توپ میده نکنه بد باشه ؟

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم صدای شکم کاملااااا مشخصهاصلا به روی خودت نیارلباس زیاد بپوشسردی نخور

اخه‌ صداش ناجور بود 

پیام بدم ؟

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️

بقیه مگه کی ان که تو باید تا صدای شکمتم بهشون ثابت کنی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه گلماصلا بهش فکرنکن

پیام دادم 

دلم نمی‌خواد فکر کنند با یه گو...و طرف اند😭