2777
2789
عنوان

قطع ارتباط با مادرشوهر حل میشه

217 بازدید | 25 پست

خانما من با مادرشوهرم تو یه ساختمونیم. شوهرم از خونوادم نمیدونم چرا از اول خوشش نیومد و هی کرم ریخت و بهشون توهین کرد پشت سرشون، منم دیدم خونواده ی اون بدترن و هی دخالت میکنن واسه همون منم اشتباهاشونو به روشون اوردم و اونا به من و خونوادم توهین کردن، منم دقیقا همونطور به اونا توهین کردم و کلا حرمت بین ما نموند. البته بگم تقصیر اونا بود و مادرشوهرم به بابای من که تازه چند روز بود فوت شده بود توهین کرد، پدرشوهرمم گف پدرت یجورییی بود. کلا خیلی پررو تشریف دارن و فک میکنن همیشه حق با اوناس و اونا خوبن و من و خونوادم بدیم. چند بارم دیدم که به پسرشون حرف یاد میدن. الان شوهرم هی اصرار میکنه بریم بیرون دور دور ولی بچمونو نبریم سرما میخوره. میبره دو ساعت پیش مامانش اینا نگهش میدارن. به نظرتون این عادیه؟ اگه از من بدشون میاد چرا بچه منو نگه میدارن؟ ینی امید به ارتباط دوباره دارن؟ اینم بگم واقعا در حد فوش و داغون دعوا کردیم. به نظرتون چیکار کنم در مقابلش. هرچند مدت یبارم میوه اینا میفرستن واسمون از باغشون خیلی کم.

بچه رو نگه میدارن چون فک میکنن صاحب بچه اونان نه تو 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقع بینانه

دوست دارن نوه شونو ببینن

و میوه اینا هم برای پسر و نوه شون میدن 

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
هنوز توی همون ساختمونی؟اونا ک به تو احتیاج ندارن ک دنبال رابطه باشن.نوه رو همه دوست دارن به خاطر پسر ...

اره هنوزم همونجام. فک میکردم میخان رابطمونو اصلاح کنن و فراموش کنن

اها، منم فک میکردم ینی یه چراغ سبزه که نشون دادن😐🤦‍♀️پقد سادم من

نه همچین فکری نکن 

منم با همچین خانواده ی  طرفم که بچمو مال خودشون میدونن

منتهی من دمشونو قیچی کردم 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

بچه رو میگیرن چون فکر میکنن ماله اوناست و تو حقی ازش نداری البته تا وقتی که گارد بگیری که اره بچمه نمیدم وووو ولی اگر راحت  بندازی رو دستشون نتیجه برعکس میده میگن ن ما بچه کسیو نگه نمیداریم وو....

میخوان بکشنش سمت خودشون تو تنها بمونی درواقع حمایتگری نداشته باشی پسرت بزرگ شد پشتت نباشه

اخه الان هنوز ۹ ماهس.. ینی نذارم پیششون؟؟؟؟ من که سختی نگهداری ازشو به تنهایی به دوش کشیدم یدونه اینم نذارم پس