آیلارaa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 721 عنوان کیا مدرسه بزرگسالان درس میخونن 36 بازدید | 8 پست من رشته انسانی میخونم متاهلم و بچه دارم پایه یازدهم هستم و واقعا فرهنگیان رو میخوام شما موفق شدین چطور خوندین چیکار کردین فقط سه سال به خاطر دخترم ترک تحصیل کرده بودم و الان بیست سالمه دیروز | 22:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hgfmb عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 1607 خواهر راده من با سه تا بچه تو 35 سالگی دیپلم گرفت تا سیکل خونده بود خیلی زحمت کشید تا سه صبح میخوند خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
آیلارaa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 721 خواهر راده من با سه تا بچه تو 35 سالگی دیپلم گرفت تا سیکل خونده بود خیلی زحمت کشید تا سه صبح میخوند منم تا کلاس نهم خونده بودم سه سال نخوندم به خاطر بارداریم و اینا.....بعد دوسال تقریبا میشه شروع کردم واقعا سخته ولی تربیت معلم رو میخوام
آیلارaa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 721 خواهش میکنم. گفتم درجریان باشی قربونت مرسی که وقت گذاشتی و خوندی و نظر دادی
hgfmb عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 1607 منم تا کلاس نهم خونده بودم سه سال نخوندم به خاطر بارداریم و اینا.....بعد دوسال تقریبا میشه شروع کردم ... انشالله موفق بشی خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن