2777
2789
بهش بگو مهریمو بده برم خونه بابام ازش پنجاه ملیون بگیر بخودت برس یهو بببنتت دق کنه .منم به صورتم ژل ...

جدی سی سی چند زدی گلم چقدر زدی چند ماه عین اولش میمونه 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارتر اون عکس که گذاشتی عکس خودته؟؟؟؟ خیلی که خدشگل و جذابی دختر!! چقدرم کم سن میزنی!! بی خیال باب ...

ویییییی نه گلم اون حوری بابا من مثل اون نیستم این میگی ؟نه این نیستم من گفتم این میبینم من همش حسرتش میخورم صورت پرش خیلی جذابش کرده وگرنه هیچوقت حسرت چش ابرو لب اینا دیگران نخوردم ولی پری صدرتش خیلی جدابش کرده همین صورتش لاعر میشد عین من مثل من میشد شبیه نه ها کلا...

جدی سی سی چند زدی گلم چقدر زدی چند ماه عین اولش میمونه

هر طرف دو سی سی زدم سیب گونه و کات گونه .خیلی تغییر کردم 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

هر طرف دو سی سی زدم سیب گونه و کات گونه .خیلی تغییر کردم

فقط سیب گونه دو سی سی یا یک سی سی خط لبخند یه سی سی سیب گونه

استارتر  عزیزم نمیدونم کامنت منو میخونی یا نه

ولی تو خودت خودتو خودت داشته باش

خودت برا خودت ارزش قائل باش

اگه اون گفت  تو بیرون دخترا  خوشگلترن توهم بگو پسرای پولدار و موفق و زیبارو دیدی؟

جوابشو بده  اگه جوابشو ندی میگه حالیش نمیشه و ده  ها بار میخواد بهت بگه طلاقت میدم

ولی در واقع اون اصلا  نمیخواد طلاقت بده

چون زیبایی میترسه  ازدستت بده  نمیدونه چ کار کنه  که تو ولش نکنی که   فهمیده اعتماد بنفس نداری و هی تورو میکوبونه

یه بار دیگا اگه  گفت طلاق بگو باشه همین الان بریم  بهتر

رو خودت کار کن  کتاب  چرا کسی اینهارو به من نگفته بود و کتاب اثر مرکب  رو  بخون اگه نمیتونی پادکست هاشو تو روبیکا یا تلگرام پیدا کن و گوش بده

خودتو دوست داشته باش و  از چیزی جز خدا نترس

از خدا کمک بخواه  همینکه  الان تاپیک زدی یه نشونست برای تو  که زندگیتو عوض  کنی😻

به خودت برس و به خودت فکر کن  فقط  خودخواه باش یکم🧡

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
سی سی چنده ؟ چند ماهومثل اولش میمونه چه برندی زدی

فکر عمل نباش  تو همینجوری گه هستی زیباترینی

ندیدمت ولی مطمعنم قشنگی تو رو حتی ماهم نداره

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

چه خوشگلی و  خوبی تو😍

استارتر عزیزم نمیدونم کامنت منو میخونی یا نه ولی تو خودت خودتو خودت داشته باش خودت برا خودت ارزش قا ...

اره بابا خمه کامنتا میخونم لایکم میکنم بدونم خوندمش مرسی

استارتر عزیزم نمیدونم کامنت منو میخونی یا نه ولی تو خودت خودتو خودت داشته باش خودت برا خودت ارزش قا ...

تاپیک امروزم ببین دیشب درخواست طلاق داد