2777
2789
ولی من از یه چیزی تعجب کردمتو که زمینه زیبایی رو داریچرا با مثلا رسیدگی به موهات با عمل بینی و...زیب ...

پول نمیده چقدررررر گفتم بزار خودم برم سر کار به خودم برسم اگه زشت بود ادم نمیسوخت زیبایی من بجور یکم به خودم برسم خیلیم بهتر میشم

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
یعنی از هفده سالگی شایدم قبل‌تر عروسی کردی بابا چرا انقدر زود خودتونو بدبخت میکنید مثل گل پر پر میکن ...

اره ۹۳

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس ببخشین.همسرش بیجا میکنه هم خدا میخواد هم خرماالان همه میدونن با جراحی و رسیدگی.چهره ها صددرجه تغی ...

گاهیم شوهرم میگه فایده نداره تو فامیل یکی مثال میزنم یعنی چقددددر زشت بود من همش ثورت اون نگاه میکردم خداااایا اخه این چیکار کنه یکم خوشکل شه شوهرش میخواس طلاقش بده پشبمون بود از گرفتنش بعد بچه دار شدنه شوهر خرجش کرد الان چه حوری شده اصلا انگار یکی دیگه شده شانس اون تزریق چربی کرد بهش ساخت موند رو صورتش من بدبخت بد شانسم پول زلم زیاد نمیشه در کل گفتم من که خودم خوشکلم همینجور کلی کشته مرده میدم بخوام عملیم کنم که دیگه داف میشم میگه نه اخرش میخواد چی بشبی یدره دماعت ال بشه .. در صورتی که اون نمیدونه یکم رسیدن مثلا مدل ابرو چقدر تاثیر داره یا یه رنگگ چه برسه به ....

شوهرت لپ دوست داره؟ خو برو فیلر بزن گلم بگردم الهی عجب آدمیهخیانت هم کرده اسی؟یه سوال خیلی شخصی تو ر ...

نه تو رابطه خیلی بهم اهمیت میده ،فیلر والا بخوای  بزنی باید  ۱۲ سیسی کمش بزنی اونم میشه ماهی ۸ تومن من شاعلم بشم همچین پولی ندارم چه برسه سوهرم

میای تل شوهرم خونس جرات ندارم بیام نی نی الانم زودی در میام‌

اونموقع من خواب بودم😅

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
منطوزم صورتم پر نیست مثل اینا گونه ابنا ندارم اصلا

بهش بگو مهریمو بده برم خونه بابام ازش پنجاه ملیون بگیر بخودت برس یهو بببنتت دق کنه .منم به صورتم ژل زدم .

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

[QUOTE=364689450]مثلا چیش سخته [/Qهزینه های زندگی

اهان من الانم لنگم اونموقعم باز خودم کار میکنم کم میتونم نیازم رفع کنم اما باز ...

شهر عریبم گلم ،هر چند وقت هر دوماه خونه داداشش رفتیم با خودش برگشتیم همون بار خیابونا میدیدم حالم عو ...

استارتر اون عکس که گذاشتی عکس خودته؟؟؟؟ خیلی که خدشگل و جذابی دختر!! چقدرم کم سن میزنی!! بی خیال بابا حیف این همه جوونی و زیبایی که داری حروم یه آدم نادرست میکنی😔😔

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤