2777
2789
یه بار به یکی گفتم برام کشف مطلب در خواب انجام بده نیتم این بود که شوهرم بعد من تقاص طلماش بهم میده ...

دختر خوب درگیر این نباش که بعد تو به جزاش میرسه یا نه!! خودت رو نجات بده و برو و پشت سرت رو هم نگاه نکن!! اونم به هرحال یا توی این دنیا یا اون دنیا تقاص کارشو میده .

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر خوب درگیر این نباش که بعد تو به جزاش میرسه یا نه!! خودت رو نجات بده و برو و پشت سرت رو هم نگاه ...

اره حداقل که به خدا ایمان دادم میدونمومیرسه باید فقط این به خودم بگم ده سال از عمرت هدر داد پیرت کرد چرا بقیه عمرت باز تو خودت خودت عداب بدی این بارها میگما به خودم اما چون خودم دوس ندادم خود ازارم فراموشش میکنم 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
ن عزیزم از این گولا نخور که خدا میرسونه و با پول کارگری میشه زندگی کرد ،مرد پولدار پیدانکردی ازدواج ...

من بابام پولداره ولی چه فایده خسیس و روانیه 

متنفرم از پول 

فقط دلم مهربونی میخواد

اگه میخای تپل شی ازش پول بگیر ژل بزن به گونه و شقیقت چون یکم پیشونیت بزرگتره لاغر نشون میده

من حتی شاغلم بشم نمیتونم فکر زل بکنمکپولی که من بتونم در بیارم به زور خرج مایهتاجم بده،ژل سی سی ۴ میلیون بخوای گونه  و شقیقه ۱۲ سی سی بزنی قیمتش سر به فلک میزنه ولی از اینورم ۶ ماه دیگه باید تمدید کنی به درد پولدارا میخره 

اگه میخای تپل شی ازش پول بگیر ژل بزن به گونه و شقیقت چون یکم پیشونیت بزرگتره لاغر نشون میده

خخخ الان یه حساب کردم از سی سی ۴ میشه هر ۶ ماه ۸ میلیون 😅

شوهر منم این آخریا ازم ایراد می‌گرفتآخرش اومد گفت عاشق شدم می‌خوام ازدواج کنم برو درخواست طلاق بدهفق ...

اللن با دختره ازدواج کرده خیلی خوشکله ؟ پولدار شدنش بخوره سرش 

خدایی صورتت لاغرررررر اسی..!!!!!!؟؟ کجای صورتت لاغره دختر دیونه ای بخداکه اعتماد به نفست رو بخاطر ی ...

منطوزم صورتم پر نیست مثل اینا  گونه ابنا ندارم اصلا 

چرا هیچجا نرفتی؟ خونه مادرت اینا چند وقت یبار میری؟ -مراسم تولد روضه داشته باشن تو نمیری؟ خودتو حبس ...

شهر عریبم گلم ،هر چند وقت هر دوماه خونه داداشش رفتیم با خودش برگشتیم همون بار خیابونا میدیدم حالم عوص میشد قبلا باز زانوم اوکی بود گهگداری هر ۶وماه در میومدم بیرون با خواهرم اونم پولی نداشتم خرج کنم الکی میدیدم خوشم میومد نمیخریدم با حسرت نگاه میکردم ،چون خونهدمادر شوهر بودم چند بار ادیتم کردن نداشتن برم بیرون عیرتیم نیستنااااا کلا دیکتاتور بودنشون مثلا یه بار با خوهرم بعد عروسیم ۶ ماه بعدش رفتم بیرون یه بساتی به پا کردن که قهر رقتم .....

چون موندی وردلش اونم میزنه توسرتجدامیشدی الان راحت بودی شادبودیوسالمتراستارتربخاطر،خدا ته،مانده غرور ...

الان اون کاربر میبینید هی رویایی میگین برو خوشبخت میشی تو شوهرت بدبخت روزگار میشه شوهرش عین شوهر من بود عاشق یکی دسگه شد رفت الان با اون خوشبخت پولدارم شده تازه 

تو واقعا زیبا هستی اصلن حوصله دلداری دادن ندارم چشمات مثل دریا بود. پوستت موهات .مثل دختر بچه ۱۵ سال ...

به شوهرمم دیشب گفتم تاپیکم ببین دست رو دست زیاده از تو خوشگلتر بیرون پر تو به خودت میگی خوسکل ههه من در میام بیرون هررررررررررر بار از خوشکلیم کلی تعریف میکنن واقعا هم الکی نگفتم هر بارا ولیی اونیم که بیرون میبینی فک میکنی از من خوشکلتر نیسس اون به خودش رسیده که اون شده من یدونه تو این ده سال ارایشگاه سر کوچمون رنرفتم چه برسه به... گفت اونا تو خونه باباشون با پول خودشون... منم گفتم همه اونا تمدید میخواد گفت خودشون شاعلن نیدن دیگه گفتم بس تو مترسک سر جالیز میخوان ههه