2777
2789

بچه نداری راحت میتونی جدا شی

ب جوونیت رحم کن

میتونی فرصتا و موقعیتای بهتر ازین پیدا کنی و خوشبخت بشی

بعضیا عین خودم‌با دوتا بچه پاسوز میشن مجبورن تحمل کنن

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
یعنی چی اخه مثلا هفته پیش به خودم رسیده بودم رفتبم خونه دادشش بعد چون صورتم کمی لاغر دیده میشد اومد ...

تو که هنوز خیلی جوونی چرا جدا نمیشی؟ این اگه میخواست درست بشه تا حالا شده بود

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زندگی لاکچریمن با فقرش ساختم، پولدار شد رفت با یکی دیگهمن و بچه امم با بدبختی زندگی میکنیم

منم جلو چشم شوهدم یه حوریش میگره به اونم از گل نازکتر نمیگه پولداریش بخوره سرش برام مهم نیس 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
زندگی لاکچریمن با فقرش ساختم، پولدار شد رفت با یکی دیگهمن و بچه امم با بدبختی زندگی میکنیم

از خدا خواستی این دنیا تقاص طلماش به تو بده یا فرقی نداشت برات این دنیا اون دنیا من ازش خواستم یا تقاص پس بده یا من فراموشش کنم زجر کش نشم بارم من نوش دارو پس از مرگ سهرابه اخه تقاص دان اون تو اون دنبا 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک