2777
2789

به نظرم خودتو نجات بده، ده ساله بعد با وضع داغونتری مجبور به جدایی نشی‌، زیادی ساده بودی که مهرتو برگردوندی بهش و ساده تری که داره با ترفند طلاقت میدم و فلان عذابت میده. هیچ کسی بی عیب و نقص نیست بزار شوهرت بره دنبال لیاقتش. تو بودی که اینطور باهاش راه اومدی بزار گیر یکی بیفته از پا آویزونش کنه فکر کرده کیه!

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چهرت خیلییی بانمکه

💎Married💎امروز ۱۴۰۳/10/۱۸ من فهمیدم نی نی توشولو دارم مرسی نی نی توشولو که اومدی به زندگیمون معجزه ی مامانی🥺😍❤️ایشالله سالم و صحیح بیای تو بغلم🥺❤️خوشحالترینم خدایا شکرت🙏🏻🤍

ابروهاتم روشن روشن کن. فکر کنم خوب شی. اگر هم نشی ابرو سریع رشد میکنه تو دو هفته‌مشکی میشه باز.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
اگه بدونی دیسک کمر داشته عمل کرده بوده پنج ماه تو تخت حتی یه لیوان آب دستش نمیداده ،خودش غذا میپخته ...

نه گلم من اون نیستم منم شبیه اونم باز شوهر اون خوب بود میخواستش پول دکترش میداد برا من هیچییی باید بمونم بمیرم از دردم بابت ببماریامم نه هاااا برا من ده ساله اینجوره دقیقا هیچ فرقی نکرده با قبلش الان من دو سال این مشکلات دارم ساییدگی شدید زانو دیسک کمر روماتیسم معدم...

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
نه گلم شکر خدا صیح سالمن این چه حرفیه ، از خداشون روزی ده بار میگن جدا شو بیا پیشمون

الهی سالم باشن پس بدو و یه دقیقه هم تو همچین زندگی ای نمون عزیزم

جیگرم سوخت برات

یعنی چی که هی بهت احساس بی ارزشی میده و تو ساکت میمونی؟  این چه دوست داشتن سمی ای  هست که تو مجبوری بخاطرش همه چیزو تحمل کنی

اگه میخای تپل شی ازش پول بگیر ژل بزن به گونه و شقیقت 

چون یکم پیشونیت بزرگتره لاغر نشون میده

💎Married💎امروز ۱۴۰۳/10/۱۸ من فهمیدم نی نی توشولو دارم مرسی نی نی توشولو که اومدی به زندگیمون معجزه ی مامانی🥺😍❤️ایشالله سالم و صحیح بیای تو بغلم🥺❤️خوشحالترینم خدایا شکرت🙏🏻🤍