2777
2789
مرسی عزیزم ،خیلی خوشکلی ماشاالله ،اون اعتماد بنفست ازت گرفته،تو به خودت بیا دیگه دنبال تاییدش نباش ا ...

به نطر خودم خوب خوبم خوشکلم جز خوشکلام اما خوب مدام خودم سرزنش میکنم چرا مثل فلان بلاگره نیستی فلان بازیگره ...

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
منم خیلی نصیحتت کردم راس میگه .حرفای بدی نزد گفت کتاب و پاکدست ولی جای الگو برداری جبهه میگیری یعنی ...

اتفتقا کتاب پادکست دوس دارم خیلی گوش میدم طرف شستنی اینا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه التماسش نمیکنم دیگه از وقتی تاپقک اینا میزنم قبلا خیلی اینکار کردم دیگه نمیکنم اما خودم تو خفا دا ...

تو واقعا زیبا هستی اصلن حوصله دلداری دادن ندارم چشمات مثل دریا بود. پوستت موهات .مثل دختر بچه ۱۵ ساله هست چهرت دختر .الان همه عملی هستن تو عمل کنی از مدلهای خارجی هم زیباتر میشی 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

من نمیدوووونم پدر و مادرتون شماها رو چجور بار میارن که نه یک ذره عزت نفس دارید، نه یک ذره عقل دارید ...

بیچازه ها زبونشون مو دراورد بس که گفتن نکنننن نکنن نکنن نکننن 

بخدا عکسم بزارم میترسم شناسایی بشم،بیرون میریم با شوهرم همش نیگاهه زنا میکنه انقدر مبسوزم به مشاوره ...

قوی؟؟؟

ایناسوختن، داغون،شدن،   فقط ظاهرا زندن

ناچارن

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
بخدا عکسم بزارم میترسم شناسایی بشم،بیرون میریم با شوهرم همش نیگاهه زنا میکنه انقدر مبسوزم به مشاوره ...

والا قوی نیستن احمقن مثل منکه سوهرم جلو من مینشست با دختره چت میکرد 

والا قوی نیستن احمقن مثل منکه سوهرم جلو من مینشست با دختره چت میکرد

اون زنه بخاطر پول مونده و خودشو زذه به احمقی، تو چه دلیل واسه موندن دارب؟ مثلا من شخضا بخاطر دخترم که بابا بالای سرش باشه موندم