2777
2789
اسی خوشگل وجذابی موهای زیبایی هم داری قیافت نچرال زیبا میشه شوهرتم بزاری

نه گلم شوهرم ابدا نمیدارم نخواین الکی من بیرون میردن در نمیام ممکنه کسی من نشناسه شوهدم ممکنه بشناسه کسی 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من افسوس میخورم فقط بحال زنای سرزمینم که زیر دست مردای حروم زاده اسیر شدن اعتماد بنفس ندارن عزت نفس ...

خانوادم حمایتم میکنن از خداشونه طلاق بگیرم 

عزیزم من اسمتو نمیدونم چیه، الان یساعته ده تا کامنت برات گزاشتم سنم هم ده سال از شما بیشتره خواهش میکنم به خودت بیا... به توانایی هات  فکر کن به زیباییت به جوونیت به موهای قشنگت.. یه شغلی برای خودت دست و پا کن و از این عوضی جدا شو... باور کن تنهایی زندگی کردن خیلی خیلی بهتره تا با یه عوضی زندگی کردن..

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

اخرین بار کی رفتی خونه بابات؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
نه گلم شوهرم ابدا نمیدارم نخواین الکی من بیرون میردن در نمیام ممکنه کسی من نشناسه شوهدم ممکنه بشناسه ...

عزیزم‌مطمینی شوهرت فقط دنبال قیافه س ؟ شاید برداشت خودت اینجور بوده چون مردها تا این حد هم به قیافه اهمیت نمیدن

خب پس مشکلت چیه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

پس چته بچه هم نداری، بنظرم از خانوادت یه پولی بگیر واسه خودت ۲،۳جلسه مشاوره روانشناس برو راجب خودت و وابستگی حرف بزن رفتار شما هم به اندازه شوهرت غیرعادی و بیمارگونه هست

مردک اعتماد بنفس این بدبختو نابود کرده... دیگه چی مونده از این دختر؟؟؟ آخه مرد انقد عوضی انقد آشغال ...

استارترباید جداشه

گوش نمیده

کاش میشدببرمش دادگاه کاراشوانجام بدم ، 

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
دقیقا انگاری پست هایی ما براش بالا نمیره 😂

اخه میرم دونه دونه کامتا میخونم لایک میکنم هر کدوم خوندم جدیدا نمیبینم گاهی چشمکمیخوره جواب میدم به ترتیب ج میدم 

پس چته بچه هم نداری، بنظرم از خانوادت یه پولی بگیر واسه خودت ۲،۳جلسه مشاوره روانشناس برو راجب خودت و ...

من وابسته شدم بخصوص ده سال هیچا نرفتم بعد دوساال اخرم بیمار شدم البته قبل اینم شوهدم همین بود خودمم همین بودم اما اعتماد به نفس خودم داعونترم شد 

اخه میرم دونه دونه کامتا میخونم لایک میکنم هر کدوم خوندم جدیدا نمیبینم گاهی چشمکمیخوره جواب میدم به ...

گلم من از شما یکسال کوچیکترم ولی حس میکنم خیییلی خیییلی اول راهم این مرد با تو چیکار کرده که از زندگی بریدی