2777
2789
نه گلم شوهرم ابدا نمیدارم نخواین الکی من بیرون میردن در نمیام ممکنه کسی من نشناسه شوهدم ممکنه بشناسه ...

باشه عزیزم فقط برام سوال شد چه شکلی که به شما میگه خوشگل نیستی

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم‌مطمینی شوهرت فقط دنبال قیافه س ؟ شاید برداشت خودت اینجور بوده چون مردها تا این حد هم به قیافه ...

چرا دردش فقط قیافس گاهی میگه فلان قدر تنوع طببگلبی فلانقدر زیبایی ...

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
من قیافم معمولی رو به بالاست، ولی عین تو وابسته و اعتماد بنفس ندارم دیروز جلسه دوم مشاوره بود باورت ...

میداری عکست گلم مصاور بهت چیا میگه دقیقا 

باشه عزیزم فقط برام سوال شد چه شکلی که به شما میگه خوشگل نیستی

گفت که شبیه مسعود صادقلو هست

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
من وابسته شدم بخصوص ده سال هیچا نرفتم بعد دوساال اخرم بیمار شدم البته قبل اینم شوهدم همین بود خودمم ...

چرا هیچجا نرفتی؟ خونه مادرت اینا چند وقت یبار میری؟ -مراسم تولد روضه داشته باشن تو نمیری؟ خودتو حبس کردی فکرکردی کار خوبی میکنی؟ ادم سرمامیخوره میره دکتر دارو میده خوب میشه شما مریض روحی هستی باید بری مشاوره درمان بکنی خودتو 

من وابسته شدم بخصوص ده سال هیچا نرفتم بعد دوساال اخرم بیمار شدم البته قبل اینم شوهدم همین بود خودمم ...

چون موندی وردلش اونم میزنه توسرت

جدامیشدی الان راحت بودی شادبودی

وسالمتر

استارتربخاطر،خدا ته،مانده غرورتو ورداربرو

برو دخترجان ،  خوشبختی توجای دیگه باکسی دیگه،هست

ببین چقدگفتم

دیگه خودادانی

سپردمت به،خدا،،،،به عقلت ودلت که بحال خودت بسوزوس وسرپاشه🙏

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
گفت که شبیه مسعود صادقلو هست

یکم پهنتره صورتش به خوشکلی سینا درخشنده نیس اما یکم فرم صورتش گاهی مثل سینا درخشندس

چرا هیچجا نرفتی؟ خونه مادرت اینا چند وقت یبار میری؟ -مراسم تولد روضه داشته باشن تو نمیری؟ خودتو حبس ...

از قیافش مشخصه ناراحتی روحی داره البته این مرتیکه نابودش کرده 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
منم خیلی نصیحتت کردم راس میگه .حرفای بدی نزد گفت کتاب و پاکدست ولی جای الگو برداری جبهه میگیری یعنی ...

نه التماسش نمیکنم دیگه از وقتی تاپقک اینا میزنم قبلا خیلی اینکار کردم دیگه نمیکنم اما خودم تو خفا دارم زجر میگشم

میداری عکست گلم مصاور بهت چیا میگه دقیقا

بخدا عکسم بزارم میترسم شناسایی بشم،بیرون میریم با شوهرم همش نیگاهه زنا میکنه انقدر مبسوزم به مشاوره همینو گفتم اونم گفت اگر تو انقدر گیر بدی به شوهرت توهم اینو ایجاد میکنی که اره تو از من بهتری و حق داری خیانت بکنی مشاوره گفت به خودت و زندگیت برس میگفت یه مراجعه کننده داشتم دیروز زنه شوهرش طلا فروشی داشته میگه شوهرش س ک س سه نفرع جلوش کرده ولی زنه بخاطر دوتا پسراش بخشیده و چسبیذه بع زندگیش مشاور میگفت این زنای اینطوری خیلی قوی هستن