2777
2789
اره یدره هستم گاهی اوقات یه دختر عمو دارم جفت اونا کلا شبیهیم بهم

والاشک کردم عکس خودت بود؟؟؟؟؟؟؟؟

با این قیافت موندی

ده سااال شوهرت برات ادا اطواربیادکه میخام نمیخامت؟

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با وکیل مشورت کردمگفت برگرد سر خونه ات، چون عجله داره برای ازدواج خودش درخواست طلاق میدهو همینطور شد

خیلی دلم گرفت برات.

ان شاالله بهترین ها برات رقم بخوره❤️❤️

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
نه گلم شوهرم هیچوقت نداشتم نمیدارمم ولی خویب خوشکله بیرون خیلی یهش توجه میکنن دخترا

اصلا عکس دو نفری نداری

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
اره بخدا چهرت خیلی خوبه حتی اون عکس بدون ارایشت خیلی شیکه قیافت قدر خودتو بدون روحتو نزار اذیت بکنن

من دیگه فقط جسم موندم روحم خیلی وقته نیمه جونه مرده

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
اصلا عکس دو نفری نداری

دارم عکسش خودم نمیدارم شبیه سننا درخسنده مسعود صادقلو و طارمی بازیکن پرسپولیس چهرش تو این مایه هاست 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
من دیگه فقط جسم موندم روحم خیلی وقته نیمه جونه مرده

بازیچه بودن خیلی سخته

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
نه ابدا

شوهرت نه قشنگه

نه بعدتو خوشبخت میشه با این اخلاقش

ایناتصورات تویه

جداشو به خودت لطف کن ولشکن توعالم رذالت خودش باشه

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت