2777
2789
من دیگه فقط جسم موندم روحم خیلی وقته نیمه جونه مرده

اه نگو ازین حرفا سنی نداری ازین مرتیکه گوه جدا بشو من عکس شوهرت ندیدم ولی هرجقدرم قشنگ باشه وقتی معرفت و ذات نداشته باشه بدردت نمیخوره بدرد روزای میانسالیت نمیخوره

میگم حست راجب من و راجب شوهرم چیه هرچی حس کردی بگو

عزیزم من حس ششم نیستم درمورد این کاربر یه چیزی به دلم افتاد.

حالا اگه درست نبود ناراحت نشین.

خودتون متوسط روبه بالا. همسرتون رو به پایین 

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارم عکسش خودم نمیدارم شبیه سننا درخسنده مسعود صادقلو و طارمی بازیکن پرسپولیس چهرش تو این مایه هاست

صادقلو خوشگله؟

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
شوهرت نه قشنگهنه بعدتو خوشبخت میشه با این اخلاقشایناتصورات تویهجداشو به خودت لطف کن ولشکن توعالم رذا ...

یه بار به یکی گفتم برام کشف مطلب در خواب انجام بده نیتم این بود که شوهرم بعد من تقاص طلماش بهم میده دیده بود دوستم که بهش گفته بودن به حاجتت میرسی...

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
دارم عکسش خودم نمیدارم شبیه سننا درخسنده مسعود صادقلو و طارمی بازیکن پرسپولیس چهرش تو این مایه هاست

همچین خوبی هم نیست که تو میگی دخترا بهش توجه میکنن...بخدا این مرد دیوونت میکنه.. اعتماد بنفستو که گرفته نابودت میکنه... تو رو خدا جدا شو ازش

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
دیگه چشام به زور بازه

خوش بحالت چه به موقع میخوابی. من جدیدا باز خوابم به هم ریخته. همشم تقصیر گوشیه.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!