2777
2789

بیست تا بیست و پنج سالگی وقت کار کردن و ساختنه ایندمونه (کاری که یه دو سه ماه دوره بری و شروعش کنی) ؟ یا یادگیری انواع و اقسام مهارت ها و دوره های مختلف که چیزای مختلف بلد بشی ؟

نظرسنجی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا درس خوندن کدوم میشه

درس خوندن اگه مهارت میده بهت مثه رشته های فنی و هنری یا پزشکی و برنامه نویسی کامپیوتر و کشاورزی و  ،،، و یه سری رشته های خاص دیگه که مهارت یاد بده جزو مهارت حساب میشه 

یه سری رشته ها مثل جغرافیا و ریاضی فیزیک و تاریخ رو نظری ندارم راجبشون 

من رفتم دانشگاه و ارشد گرفتم ولی همون کار کردن بهتره

منم که یه سال پشت کنکور کارشناسی موندم ۲۳ سالگی کارشناسیو  تموم کردم ـ

بازم دمت گرم تا ۲۵ سالگی هم ارشد گرفتی هم کارشناسی 

منم که یه سال پشت کنکور کارشناسی موندم ۲۳ سالگی کارشناسیو تموم کردم ـبازم دمت گرم تا ۲۵ سالگی هم ار ...

چه فایده بعدش استپ زدم با ازدواج و بچه 😂😭

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
چه فایده بعدش استپ زدم با ازدواج و بچه 😂😭

عزیزم نی نی هم داری 😍😍😍ـ

خدا حفظش کنه

اره الان یه چند سالی رو باید پای نی نی بمونی ولی بزرگتر بشه به راحتی میتونی بری سر کار دو سه سال دیگه مدارکتم اماده ست 

عزیزم نی نی هم داری 😍😍😍ـخدا حفظش کنهاره الان یه چند سالی رو باید پای نی نی بمونی ولی بزرگتر بشه ب ...

قربونت برم عزیزم. خدا کنه 🥺ان شالله شمام موفق باشی ♥️♥️

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد