2777
2789

میزاری یانه

💎Married💎امروز ۱۴۰۳/10/۱۸ من فهمیدم نی نی توشولو دارم مرسی نی نی توشولو که اومدی به زندگیمون معجزه ی مامانی🥺😍❤️ایشالله سالم و صحیح بیای تو بغلم🥺❤️خوشحالترینم خدایا شکرت🙏🏻🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از این مردتیکه هول جدا شو کاش من باهاش روبرو میشدم همچین به سر تا پاش میریدم که دیگه گه خوری نکنه اینقدر اعتماد به نفس نداشته باشه مردک 

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
اسی چرا جدا نمیشی؟؟

وابستگیه مسخره

البته ان بیشترخودآزاری داره

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
اره واقعا من فقط میخام با ایمان و خوب باشه بقیه رو خدا میرسونه والاالان شوهر اسی خوشگله ولی چه فایده

ن عزیزم از این گولا نخور که خدا میرسونه و با پول کارگری میشه زندگی کرد ،مرد پولدار پیدانکردی ازدواج نکن

خب چیشو دوست داری؟چرا نمیخای جدا بشی

گفتم که فکر اینکه اصلا نمیدونید خفم کرده این حس حتی الانم حس اینکه من میددنمگشوهرم تنوع طلب نیس فقط گمالگراست میخواد بهترین زن داشته باشه میدونم اگه یه زن داشته باشه باب میلش بهش وفادار میمونه اینم که به من ارزش قایل نیستو اینا بخاطر اینکهومن دوستم نداره میدونم خیلی پتانسیل خوشبختی داره البته من حسود نیستم ارزومه شوهدم بعد من کلی پیشرفت مالی اینا که شاد میشم اماااااا زندگیش نههه جن ده سال تو این زندگی بودم هر روزم با امید اینکه زندگیم درست بشه سر کردم هر روزم با ترس لرز گذشته به خونه زندگیم شوهرم نگاه میکنم فکر اینکه یکی دیگه بیاد شوهرم باذوق بقلش کنه تو خیالش بگه اه اون چی بود ...،تو چشاش نگاه کنه ددق کنه دوسش داشته باشه پیرم کرده براش ارزش قائل باسه دوسش داشته باشه ..ده سال این زندگی برام من بوده برم یکی دیگه بیاد جام واقعا سختهومن والا تعلق خاطر میدونین چطوره چیه 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
میگم شایدمرتیکه دست پیش گرفته پس نیفته؟؟از حسادت میگه زیبانیستی،،،انقد کم عقله؟

نمیدونم والله فکر کنم خل شده 

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍